Πανιώνιος: Και ο Νίκος Σπυρόπουλος στο νέο εγχείρημα!

Θοδωρής Βασίλης
Πανιώνιος: Και ο Νίκος Σπυρόπουλος στο νέο εγχείρημα!

bet365

Μετά τον Γιάννη Μανιάτη, άλλος ένας πρώην διεθνής άσος, ο Νίκος Σπυρόπουλος μπαίνει στον Πανιώνιο με στόχο να βοηθήσει τους «κυανέρυθρους» στο νέο εγχείρημα της Γ' Εθνικής. «Έκλεισε» ο Κούμπουλας για κάτω από τα γκολπόστ.

Στον Πανιώνιο έχει ξεκινήσει η προσπάθεια επανεκκίνησης ώστε σιγά σιγά σιγά η ομάδα να επανέλθει εκεί που της αρμόζει, στις μεγάλες κατηγορίες έχοντας πρωταγωνιστικό ρόλο.

Άνθρωποι που έχουν συνδέσει το όνομά τους με τον Ιστορικό κι έχουν αφήσει το στίγμα τους στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ετοιμάζονται να βγουν μπροστά και να αναλάβουν ένα σχέδιο που θα βγάλει την ομάδα από το τέλμα στο οποίο βρίσκεται και βήμα βήμα να ανέβει τις κατηγορίες.

Στο πλαίσιο αυτό γενικός κουμανταδόρος του ποδοσφαιρικού τμήματος μπήκε ο Γιάννης Μανιάτης, ο άλλοτε αρχηγός του Πανιωνίου. Ο Μανιάτης όμως, δεν θα είναι ο μοναδικός πρώην ποδοσφαιριστής της ομάδας που ετοιμάζεται να εμπλακεί και να βοηθήσει τους «κυανέρυθρους», αφού ο άλλοτε άσος του Πανιωνίου και του Παναθηναϊκού, Νίκος Σπυρόπουλος, θα βρεθεί στο πλευρό του Μανιάτη για να βοηθήσει τους «κυανέρυθρους» στο νέο δύσκολο εγχείρημα.

Καταλαβαίνει κανείς ότι στον Πανιώνιο αποφάσισαν να λειτουργήσουν πλέον με καθαρά ποδοσφαιρικά κριτήρια, με ανθρώπους νέους που έχουν προσφέρει τόσο στον σύλλογο όσο και στο ελληνικό ποδόσφαιρο μέσω της Εθνικής Ελλάδος, άνθρωποι που αποπνέουν σεβασμό.

Παράλληλα, επειδή ο χρόνος τρέχει και σε σύντομο διάστημα ξεκινάνε οι υποχρεώσεις στην Γ' Εθνική, οι Νεοσμυρνιώτες αποφάσισαν να ενισχυθούν και στο πλαίσιο αυτό ήρθαν σε συμφωνία με τον 19χρονο τερματοφύλακα, Χρήστο Κούμπουλα, ο οποίος την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στο Κερατσίνι. Το όνομα του στο παρελθόν είχε συνδεθεί ξανά με τον Πανιώνιο, ενώ ματιές είχε ρίξει και ο Απόλλωνας Σμύρνης, ενώ το καλοκαίρι είχε κάνει προπονήσεις με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Καρπενήσι.

Διαβάστε επίσης:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα