Πανιώνιος: Άρχισε την ενίσχυση με τρεις προσθήκες

Gazzetta team
Πανιώνιος: Άρχισε την ενίσχυση με τρεις προσθήκες

bet365

Κώστας Ρόπας, Κρίστιαν Μπουσάι και Λεωνίδας Καλομοίρης αποτελούν τις πρώτες μεταγραφές για τον Πανιώνιο ενόψει της συμμετοχής του στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.

Ο Πανιώνιος θα αγωνίζεται στη Γ' Εθνική τη νέα σεζόν. Ήδη έχει ξεκινήσει το «χτίσιμο» της ομάδας που θα κατέβει στο πρωτάθλημα, με τους «κυανέρυθρους» να πραγματοποιούν τρεις νέες προσθήκες ενισχύοντας την ομάδα Νέων, η οποία θα αποτελέσει τον κορμό.

Πρόκειται για τους Κώστα Ρόπα, Κρίστιαν Μπουσάι και Λεωνίδα Καλομοίρη. Οι δύο πρώτοι επιστρέφουν στον Πανιώνιο καθώς είχαν φορέσει και στο παρελθόν τη φανέλα του.

Ο Ρόπας είναι αμυντικό χαφ ενώ μπορεί να αγωνιστεί και στη θέση του στόπερ. Είναι 22 ετών και την περασμένη σεζόν έπαιξε στη Θύελλα Καμαρίου στη Γ' Εθνική.

Ο Μπουσάι είναι κυρίως αριστερό μπακ, 21 ετών και έχει περάσει από την Ερμιονίδα και τον Ηρόδοτο στη Γ' Εθνική.

Ο Καλομοίρης προέρχεται από την ακαδημία του Παναθηναϊκού, είναι 20 ετών και αγωνίζεται ως επιτελικός μέσος και αριστερός μεσοεπιθετικός.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα