Δάρας: «Συγνώμη από τον κόσμο, θα πληρώσω όλα τα χρέη»

Θοδωρής Βασίλης
Δάρας: «Συγνώμη από τον κόσμο, θα πληρώσω όλα τα χρέη»

bet365

Ο πρώην πρόεδρος του Πανιωνίου απάντησε σε όσα είπε ο Νίκος Ζαμάνης, ενώ τόνισε πως θα πληρώσει από την προσωπική του περιουσία όλα τα χρέη του συλλόγου.

Για τα όσα δυσάρεστα συμβαίνουν τις τελευταίες μέρες στον Πανιώνιο, αναφέρθηκε με δήλωσή του ο Χρήστος Δάρας. Ο πρώην πρόεδρος του Πανιωνίου, απάντησε στη δήλωση του Νίκου Ζαμάνη, ο οποίος νωρίτερα την Τετάρτη ανακοίνωσε ην αποχώρησή του από την ομάδα. Μεταξύ άλλων, ο Δάρας ζητά συγγνώμη από τον κόσμο της ομάδας και ξεκαθαρίζει πως θα πληρώσει από την τσέπη του όλα τα χρέη που υπάρχουν.

Αναλυτικά η δήλωσή του:

«Καταρχάς δεν είχα καμία πρόθεση και διάθεση να έρθω στη δυσάρεστη θέση να απαντήσω σε δηλώσεις του πρώην συνέταιρού μου κατά το πρόσωπό μου, σεβόμενος την ιστορία και το καλό του Πανιωνίου. Ζητώ συγγνώμη από τον κόσμο του Πανιωνίου για την ευθύνη που μου αναλογεί σε όποια κατηγορία κι αν παίξει ο Πανιώνιος. Τα χρέη βαραίνουν εξ ολοκλήρου εμένα και μόνο εμένα και θα πληρωθούν από την προσωπική περιουσία την οποία απέκτησα νόμιμα μετά από 30 χρόνια σκληρής δουλειάς στα χειρουργεία και τα νοσοκομεία.

Ζητάω συγγνώμη από τον κόσμο του Πανιωνίου γιατί δεν έβαλα φρένο σε αλόγιστες μεταγραφές, παραμονές ή απολύσεις προπονητών κι έκανα το λάθος να υπογράφω ό,τι μου έφερναν στο αγωνιστικό κομμάτι της ομάδας. Όσον αφορά τους υποψήφιους επενδυτές, πρώτον εγώ θα είχα μεγάλο συμφέρον να αναλάβουν, αφού θα έπαιρναν από την πλάτη μου ένα μεγάλο μέρος των χρεών. Έχετε δει πολλούς σοβαρούς επενδυτές που τους πληρώνεις για να κάνουν έλεγχο στην μελλοντική τους επένδυση;

Για τρίτη φορά ζητάω συγγνώμη στον κόσμο του Πανιωνίου, έχω όμως εμπιστοσύνη στη κρίση του».

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα