Γ' Εθνική: Μάχη ανόδου σε δύο ομίλους, 4 ομάδες διεκδικούν τις 2 θέσεις

Φώτης Καρακούσης
Γ Εθνική

bet365

Με τρεις αγωνιστικές να παραμένουν για το τέλος της Γ' Εθνικής η μάχη για την άνοδο στον 2ο και 3ο όμιλο συνεχίζεται. Από δύο ομάδες παλεύουν για την πρωτιά σε κάθε όμιλο.

Με την Καβάλα στο 1ο και τον Πανιώνιο στον 4ο να έχουν ήδη εξασφαλίσει την πρωτιά και το εισιτήριο για την ερχόμενη Super League 2, η αγωνία στην Γ' Εθνική όχι απλά συνεχίζεται, αλλά όσο πάει γίνεται όλο και μεγαλύτερη στους άλλους δύο ομίλους. Στο 2ο και στον 3ο τίποτα δεν έχει κριθεί και με τρεις αγωνιστικές να παραμένουν, από δύο ομάδες σε κάθε όμιλο θα παλέψουν για την πρώτη θέση.

Πάμε τώρα να δούμε την μάχη σε κάθε όμιλο ξεχωριστά. Το πρόγραμμα των μονομάχων και τις βαθμολογίες.

2ο Όμιλος: Το ντέρμπι κορυφής θα κρίνει τα πάντα

Ξεκινάμε από τον 2ο Όμιλο, εκεί όπου για την πρωτιά και την άνοδο στην Super League 2 θα παλέψουν ο Εθνικός Νέου Κεραμιδίου και ο ΑΟ Νέας Αρτάκης. Μαθηματικές ελπίδες έχει και ο Σβορώνος, αλλά ουσιαστικά κυνηγάει μόνο ένα θαύμα και αυτό δεν του πάει. Οι δύο πρώτες ομάδες έχουν μόνο 2 βαθμούς διαφορά με τρεις αγωνιστικές να παραμένουν.

Τα πάντα θα κριθούν στο μεταξύ τους παιχνίδι που θα γίνει την 33η και προτελευταία αγωνιστική. Εκεί ο ΑΟ Νέας Αρτάκης που είναι στην 2η θέση με 69 βαθμούς, θα υποδεχθεί τον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου που έχει 71. Οι πρωτοπόροι δεν έχουν άλλο δύσκολο παιχνίδι καθώς υποδέχονται την 32η και 34η τους Θεσπρωτό και Κιλελέρ αντίστοιχα, ενώ οι δεύτεροι αυτή την στιγμή, υποδέχονται τους πρώτους στο ντέρμπι που θα κρίνει τα πάντα και παίζουν εκτός με τον δυνατό Πιερικό που είναι 4ος και το προτελευταίο ΠΟ Φήκη. Αν δηλαδή ο ΑΟ Νέας Αρτάκης δεν περάσει από την Κατερίνη στο ματς με τον Πιερικό και να κερδίσει το ντέρμπι με τον Εθνικό, δεν θα του φτάνει.

2ος Όμιλος

Εθνικός Κεραμιδίου 71 βαθμοί

32η αγωνιστική: Θεσπρωτός εντός

33η αγωνιστική: ΑΟ Νέας Αρτάκης εκτός

34η αγωνιστική: Κιλελέρ εντός

ΑΟ Νέας Αρτάκης 69 βαθμοί

32η αγωνιστική: Πιερικός εκτός

33η αγωνιστική: Εθνικός Κεραμιδίου εντός

34η αγωνιστική: ΠΟ Φήκης εκτός

2ος όμιλος

3ος Όμιλος: Μόλις ένας βαθμός χωρίζει τους δύο μονομάχους

Συνεχίζουμε με τον 3ο όμιλο όπου και εκεί έχουμε μεγάλη μάχη για την πρωτιά. Μια μάχη που και εδώ την δίνουν δύο ομάδες, ενώ μαθηματικές μόνο ελπίδες έχει και η Θύελλα Ραφήνας, καθώς βρίσκεται 7 βαθμούς μακριά από τον πρώτο και 6 από τον δεύτερο, με τις αγωνιστικές που απομένουν να είναι 3. Για το εισιτήριο στην Super League 2 θα παλέψουν οι Παναργειακός και ΠΑΣ Κόρινθος.

Οι Κορίνθιοι που στο μεγαλύτερο διάστημα ήταν στην κορυφή του Ομίλου, βρίσκονται στην 2η θέση με 66 βαθμούς, με τους Αργείτες που κέρδισαν το μεταξύ τους παιχνίδι στην Κόρινθο να είναι στην κορυφή με 67.

Ουσιαστικά στις 3 αγωνιστικές που απομένουν λείπει το μεγάλο ντέρμπι. Οι «πράσινοι» του Άργους παίζουν με 13ο ΑΟ Πυλίου Κω εκτός έδρας, με την 6η Ρόδο εντός και με 12ο Παμβουπρασιακό εκτός. Βάτο πρόγραμμα δηλαδή που ναι μεν κρύβει παγίδες, αλλά με προσοχή μπορεί να κάνουν το τρία στα τρία και να ανέβουν χωρίς να κοιτάζουν τι θα κάνουν οι αντίπαλοί τους. Οι Κορίνθιοι από την άλλη παίζουν με προτελευταία ΑΕ Ερμιονίδας εντός έδρας, με τον 9ο Παναιγιάλειο εκτός και με τον 13ο ΑΟ Πυλίου Κω εντός. Ουσιαστικά επικίνδυνο παιχνίδι είναι αυτό στο Αίγιο, όπως για την Κόρινθο ακόμα και το τρία στα τρία να κάνει, αν δεν χάσει κάπου βαθμό ο Παναργειακός τότε θα παραμείνει στην 2η θέση.

3ος Όμιλος

Παναργειακός 67 βαθμοί

32η αγωνιστική: ΑΟ Πυλίου Κω εντός

33η αγωνιστική: Ρόδος εντός

34η αγωνιστική: Παμβουπρασιακός εκτός

ΠΑΣ Κόρινθος 66 βαθμοί

32η αγωνιστική: ΑΕ Ερμιονίδας εντός

33η αγωνιστική: Παναιγιάλειος εκτός

34η αγωνιστική: ΑΟ Πυλίου Κω εντός

3ος όμιλος

@Photo credits: eurokinissi
 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα