Πανιώνιος: Κατέθεσε πρόταση ισχυρός επενδυτής, αναμένεται να εγκριθεί στην σημερινή ΓΣ του Ερασιτέχνη

Καταθέτει πρόταση ισχυρός επενδυτής για τον Πανιώνιο στην σημερινή ΓΣ του Ερασιτέχνη

bet365

Σύμφωνα με πληροφορίες έχει βρεθεί επενδυτής για τον Πανιώνιο, αφού μία μεγάλη ελληνική εταιρεία ψηφιακών και τεχνολογικών εφαμοργών έχει καταθέσει πρόταση να αναλάβει την ομάδα και αναμένεται να πάρει έγκριση στην σημερινή ΓΣ του Ερασιτέχνη.

Άνεμος... αλλαγής πνέει στην Νέα Σμύρνη, αφού ένας ισχυρός επενδυτής κατέθεσε επίσημη πρόταση για να αναλάβει τον Πανιώνιο και αναμένεται να εγκριθεί στην σημερινή Γενική Συνέλευση του Ερασιτέχνη.

Πρόκειται για μία σημαντική ελληνική εταιρεία ψηφιακών και τεχνολογικών εφαρμογών, η οποία αυτή τη στιγμή είναι η μόνη που έχει προχωρήσει στην κατάθεση επίσημης πρότασης για την ομάδα του Πανιωνίου.

Στην σημερινή Γενική Συνέλευση, η οποία είναι προγραμματισμένη να λάβει χώρα στο κλειστό γήπεδο «Ανδρέας Βαρίκας» στις 19:00, αναμένεται να εγκριθεί ομόφωνα η πρόταση αυτή προκειμένου στην συνέχεια να υπογραφεί ένα MoU (μνημόνιο συνεργασίας) μεταξύ των δύο πλευρών και να υπάρξει μία αμφίπλευρη δέσμευση για την επόμενη μέρα του συλλόγου.

Υπενθυμίζουμε πως αυτή τη στιγμή ο Πανιώνιος βρίσκεται στην πρώτη θέση του τέταρτου ομίλου της Γ' Εθνικής έχοντας ένα +13 απόν τον δεύτερο Εθνικό Πειραιώς με επτά αγωνιστικές να απομένουν. Αν όλα πάνε όπως δείχνουν και τερματίσουν στην πρώτη θέση οι «κυανέρυρθοι», τότε η ομάδα θα εξασφαλίσει την άνοδο στην Superleague 2.

Για να συμμετάσχει στο πρωτάθλημα αυτό θα χρειαστεί να συσταθεί ΠΑΕ κι εκεί ουσιαστικά είναι που θα μπει στο παιχνίδι ο νέος επενδυτής, ο οποίος θα έχει ως βασικούς στόχους την αντιμετωπίση των χρεών που βαρύνουν τον σύλλογο από το παρελθόν και την δημιουργία ενός δυνατού συνόλου, που θα βοηθήσει την ομάδα να σταθεροποιηθεί στην δεύτερη κατηγορία, ώστε να δημιουργήσει τις βάσεις για να επανέλθει εκεί που ανήκει, δηλαδή στα μεγάλα... σαλόνια του ελληνικού ποδοσφαίρου.

@Photo credits: INTIME
 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα