Σαρωτικός ο Πανιώνιος σκόρπισε με επτάρα τον Ερμή Ζωνιανών

Newsroom
Πανιώνιος

bet365

Το παραμικρό περιθώριο αντίδρασης δεν άφησε στον Ερμή Ζωνιανών ο Πανιώνιος με τους «κυανέρυθρους» να επικρατούν με 7-1 των Κρητικών παραμένοντας στην κορυφή με 5 βαθμούς διαφορά από τον Εθνικό.

Την 11η νίκη τους στις 13 έως τώρα αγωνιστικές πέτυχε ο Πανιώνιος. Η ομάδα του Κώστα Γεωργιάδη ήταν σαρωτική επικρατώντας με το εντυπωσιακό 7-1 του Ερμή Ζωνιανών και παρέμεινε στην κορυφή του 4ου ομίλου, κρατώντας την διαφορά των 5 βαθμών από τον δεύτερο Εθνικό.

Στα του αγώνα όπως φαίνεται και από το σκορ, οι γηπεδούχοι έκαναν ότι ήθελαν στο ματς, παίρνοντας με χαρακτηριστική άνεση το τρίποντο. Τα γκολ για τον Πανιώνιο πέτυχαν οι Γεμιστός (24΄), Μπουρλάκης (44', 56),΄Ιγνατίδης (62', 90), Χριστόπουλος (69΄), Γροντής (82') , ενώ για τους ηττημένους το γκολ της τιμής πέτυχε ο Κοζωρώνης στο 64'.

Πανιώνιος (Κώστας Γεωργιάδης) : Παχατούρας, Ξυγκόρος, Παυλάκης, Καλύβας, Ποτουρίδης (66′ Τσιμιδόπουλος), Πότσι (57′ Φερεκίδης), Μπουρλάκης (66′ Κουφουδάκης), Στούπης, Γεμιστός (57′ Ιγνατίδης), Χριστόπουλος, Γλυνός (70′ Γροντής)

Ερμής Ζωνιανών (Μηνάς Πίτσος) : Δεσποτόπουλος, Ζερβός (33′ Σαρρής), Γεμιστός, Ξηρός (37′ Πλιάτσικας), Κεφαλούκος (46′ Τουρνάκης), Μπαμπουλάκης, Σκουτέλης, Ρουμπάκης, Βιτώρος (61′ Κοζορώνης), Περέιρα Σίλβα (46′ Λίτσκας), Κουκούλης

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα