«Έσπασε» το αήττητο του Πανιωνίου η Ρόδος

Newsroom
«Έσπασε» το αήττητο του Πανιωνίου η Ρόδος

bet365

Την πρώτη του ήττα (1-0) γνώρισε ο Πανιώνιος σε εξ αναβολής ματς της Γ' Εθνικής από τη Ρόδο, η οποία ανέβηκε στην κορυφή της βαθμολογίας του 4ου ομίλου.

Η Ρόδος «έσπασε» το αήττητο του Πανιωνίου σε εξ αναβολής παιχνίδι που έλαβε χώρα για την 5η αγωνιστική της Γ' Εθνικής.

Τα «ελάφια» έκαναν το 4Χ4 στην έδρα τους επικρατώντας με 1-0 με πέναλτι του Βογιατζή στο 7'. Με τη νίκη αυτή η Ρόδος σκαρφάλωσε στην κορυφή του 4ου ομίλου.

Οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο παίρνοντας νωρίς το προβάδισμα, με τον Πανιώνιο να έχει δύο καλές στιγμές με τον Γκέτσι στο 60' και στο 90'.

Από την πλευρά τους οι καυνέρυθροι διαμαρτυρήθηκαν για τη διαιτησία με ανακοίνωσή τους από το πρώτο μέρος αναφέροντας τα εξής: Τώρα καταλάβαμε γιατί κύριε Ζαχαρόπουλε έλεγες στα μέλη της αποστολής μας όταν είχε αναβληθεί το παιχνίδι τον Δεκέμβρη, ότι νιώθεις ανακουφισμένος και ευχόσουν να μην οριστείς ξανά εσυ... Η ΕΠΟ ακούει;».

Ρόδος (Κουρμπανάς): Μανουσάκης, Τρόκα, Νικολόπουλος, Σουλάι, Κανταρτζής, Β. Βογιατζής, Καμπά (90′ Μαντίκος), Τσούτσης (80′ Μάγκας), Μπαρμπαρούσης, Μουζακίτης (70′ Γκίνο), Τζουανάκης

Πανιώνιος (Κούστας): Αντωνόπουλος, Πριονάς, Λίμα (76′ Παπαδάκης), Καλύβας, Μπρέγκου, Ρέντζης (56′ Τσίπρας), Πίσπας (9′ λ.τ Γκέτσι), Τσιμπόκας (76′ Μούντριχας), Γροντής, Γκοτοβός, Στούπης

@Photo credits: INTIME
 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα