Αλμυρός: Επίσημη η πρόσληψη του Σουτζή

Newsroom
Αλμυρός: Επίσημη η πρόσληψη του Σουτζή

bet365

Ο Μανώλης Σουτζής είναι και επίσημα πλέον ο νέος προπονητής της ομάδας του Αλμυρού και αντί του Μανώλη Παπαματθαιάκη.

Η επίσημη ανακοίνωση:

Ο Αλμυρός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον Μανώλη Σουτζή, έναν άνθρωπο που έχει γράψει χρυσή ιστορία στο κρητικό ποδόσφαιρο και με τις υψηλές προπονητικές του περγαμηνές είμαστε σίγουροι ότι θα οδηγήσει τον Αλμυρό εκεί που όλοι στοχεύουμε και οραματιζόμαστε. Ο Μανώλης Σουτζής γεννήθηκε στις 8 Ιουλίου 1972 και η μεγαλύτερη στιγμή της καριέρας του ήταν η άνοδος του Εργοτέλη στην Α’ Εθνική το 2004, αγωνιζόμενος ως αρχηγός στα σαλόνια του ελληνικού ποδοσφαίρου, ενώ άφησε το στίγμα του ως ποδοσφαιριστής φορώντας την φανέλα του Ηροδότου, της ΕΑΡ και του ΠΟΑ.

Τα πρώτα του προπονητικά βήματα τα έκανε το 2010 στον Ζαρό, με τον οποίο κατέκτησε το πρωτάθλημα Α1 ΕΠΣΗ και οδήγησε το σωματείο για πρώτη φορά στην ιστορία του στην Δ’ Εθνική. Επόμενη ομάδα που συνεργάστηκε ήταν ο Ερμής Ζωνιανών, με την κατάκτηση του Κυπέλλου Ρεθύμνου, του Σούπερ Καπ Ρεθύμνου και αποκορύφωμα την άνοδο του Ερμή στην Γ’ Εθνική.

Επέστρεψε στους πάγκους του Ηρακλείου και στην Δόξα Γαλιάς, όπου έφτασε κοντά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Α1 ΕΠΣΗ ενώ στη συνέχεια ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του ΠΟΑ στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Τη σεζόν 2019-2020 στην Δαμάστα έφτασε ως τα ημιτελικά του Κυπέλλου ΕΠΣΗ ενώ η ομάδα ανέβηκε για πρώτη φορά στην ιστορία της στην Α1 ΕΠΣΗ.

Επόμενη ομάδα ήταν ο Πόρος με αξιόλογη πορεία στην Γ’ Εθνική. Τις δύο προηγούμενες σεζόν 2020-2021 και 2021-2022 προσέφερε τις υπηρεσίες τους στο τεχνικό τιμ της ΠΑΕ Εργοτέλης ως άμεσος συνεργάτης των προπονητών Γιάννη Ταουσιάνη και Νίκου Μπαδήμα. Ο Μανώλης Σουρτζής θα απουσιάζει για ένα 10ημερο εκτός Κρήτης λόγω προσωπικών του υποχρεώσεων. Καλωσορίζουμε τον Μανώλη Σουτζή στην οικογένεια του Αλμυρού!

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα