Τον Κολομβιανό Μουριέλ απέκτησε η Ηλιούπολη κοιτάζοντας προς Super League 2

Newsroom
Τον Κολομβιανό Μουριέλ απέκτησε η Ηλιούπολη κοιτάζοντας προς Super League 2

bet365

Περιμένοντας και τυπικά να δηλώσει συμμετοχή στην Super League 2, η Ηλιούπολη συνεχίζει την ενίσχυσή της ανακοινώνοντας την απόκτηση του 33χρονου Κολομβιανού αμυντικού, Χουάν Μουριέλ.

Ακόμα μία μεταγραφή για την Ηλιούπολη που περιμένοντας μετά την αποχώρηση της Ξάνθης να αγωνιστεί στην Super League 2, συνεχίζει την ενίσχυσή της. Τελευταίο απόκτημα ο 33χρονος Κολομβιανός κεντρικός αμυντικός, Χουάν Μουριέλ.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση της Ηλιούπολης έχει ως εξής: «Η Ηλιούπολη ανακοινώνει την απόκτηση του 33χρονου Κολομβιανού ποδοσφαιριστή Juan Muriel.

Ο Μuriel θα ενισχύσει την οπισθοφυλακή της ομάδας, αγωνιζόμενος στο κέντρο της άμυνας. Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός έχει αγωνιστεί σε ομάδες τόσο στην Κολομβία όσο και στην Βενεζουέλα, μερικές εκ των οποίων είναι η Patriotas, η Monagas SC, η Tucanes FC, η Llaneros EF, η Expreso Rojo και η Caracas FC. Τελευταίος σταθμός της καριέρας του ήταν η Estudiantes de Mérida, ομάδα της πρώτης κατηγορίας Βενεζουέλας, όπου σημείωσε συνολικά 18 συμμετοχές και 1 γκολ στη μέση της σεζόν, πριν λήξει το συμβόλαιο του και συμφωνήσει με την Ηλιούπολη.

Καλωσορίζουμε τον Juan στην Ηλιούπολη και του ευχόμαστε μια σεζόν με υγεία και πολλές επιτυχίες».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα