Γ' Εθνική: Ακόμα πιο κοντά στα μπαράζ η Ηλιούπολη

Newsroom
Γ' Εθνική: Ακόμα πιο κοντά στα μπαράζ η Ηλιούπολη

bet365

Ακόμα πιο κοντά στα μπαράζ είναι η Ηλιούπολη, καθώς επικράτησε εκτός έδρας του Άρη Σκάλας και κράτησε τους 6 βαθμούς διαφοράς από τον Φωστήρα, έχοντας μάλιστα και έναν αγώνα λιγότερο.

Αγώνες στον 5ο όμιλο είχαμε σήμερα Τετάρτη για την Γ' Εθνική. Αγώνες στους οποίους ξεχώρισε η εκτός έδρας νίκη της Ηλιούπολης επί του Άρη Σκάλας με 1-0, καθώς κράτησε τους 6 βαθμούς διαφορά από τον Φωστήρα που επίσης νίκησε εκτός έδρας τον Ερμή Μελιγούς, με την Ηλιούπολη ωστόσο να έχει και ένα ματς λιγότερο.

Να τονιστεί επίσης πως δεν διεξήχθη η αναμέτρηση του Χαραυγιακού με τον Παναρκαδικό. Οι Αρκάδες κατέβηκαν με μόλις 7 παίκτες λόγω κρουσμάτων και ζήτησαν την αναβολή του παιχνιδιού, αλλά το αίτημα δεν έγινε δεκτό με τον διαιτητή να γράφει στο φύλλο αγώνα: «O αγώνας δεν έγινε διότι την προκαθορισμένη ώρα έναρξής του, η φιλοξενούμενη ομάδα 'Παναρκαδικός' παρουσιάστηκε στο γήπεδο με επτά ποδοσφαιριστές. Πραγματοποίησα είσοδο και με τις δύο ομάδες στον αγωνιστικό χώρο και μετά από μη προσέλευση άλλων ποδοσφαιριστών της φιλοξενούμενης ομάδας, αποχώρησα και έκλεισα το φύλλο αγώνος».

Πλέον η τύχη του συγκεκριμένου αγώνα θα κριθεί στην Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ. Όσον αφορά τα υπόλοιπα αποτελέσματα, έχουν ως εξής:

ΑΕ Ερμιονίδας-Σαντορίνη 1-3

Άρης Σκάλας-Ηλιούπολη 0-1

Ερμής Μελιγούς-Φωστήρας 0-2

Άγιος Ιερόθεος-Φοίνικας Νέας Επιδαύρου 2-0

Χαραυγιακός-Παναρκαδικός δ.δ.

Ρεπό: ΑΕ Μυκόνου

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα