Σκούρας: «Αποχωρώ, καταφέραμε να γίνει βιώσιμος ο Πανιώνιος»

 Σκούρας: «Αποχωρώ, καταφέραμε να γίνει βιώσιμος ο Πανιώνιος»

bet365

Ο Κυριάκος Σκούρας δημοσιοποίησε την απόφασή του να μην συνεχίσει, λόγω υποχρεώσεων, στα «κοινά» των «κυανέρυθρων»

Την απόφασή του να απεμπλακεί από τα κοινά του Πανιωνίου δημοσιοποίησε ο Κυριάκος Σκούρας, εκ των χρηματοδοτών των «κυανέρυθρων» την περασμένη σεζόν, μέσω των όσων είπε στην ιστοσελίδα panionianea.gr. «Μπήκαμε μπροστά φέτος στον Πανιώνιο για να καταφέρουμε να κάνουμε την ομάδα βιώσιμη, να συνεχίσει να υπάρχει ο Πανιώνιος και τα καταφέραμε. Αυτός ο μεγάλος μας στόχος επετεύχθη. Πλέον, δεν μπορώ να συνεχίσω. Έχω δύο επιχειρήσεις και ο χρόνος μου, αλλά και οι εποχές δεν μου επιτρέπουν να συνεχίσω στον Πανιώνιο. Η απόφαση μου αυτή ήταν δεδομένη από την αρχή, είχα πει πως για φέτος θα μπούμε μπροστά για τον Πανιώνιο, ώστε να δώσουμε πνοή στον σύλλογο και να βρεθεί μία λύση με τα χρέη για το αύριο του συλλόγου. Δεν το ανακοίνωσα μέσα στην σεζόν για να μην αποπροσανατολίσω την ομάδα από τον στόχο της», ανέφερε αρχικά.

Και συνέχισε. «Εννοείται πως θα είμαι πάντα δίπλα στον Πανιώνιο, όπως ήμουν όλα αυτά τα χρόνια. Όποτε χρειαστεί θα είμαι εκεί για να βοηθήσω όπως μπορώ, όμως δεν μπορώ να είμαι ως μπροστάρης. Υπήρξε πραγματικά πολύ μεγάλο άγχος και καθημερινός αγώνας για να καταφέρουμε να υπάρχει Πανιώνιος και να βρεθεί μία βιώσιμη λύση για την ομάδα. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι παραπάνω. Πλέον εγώ και ο γιος μου θα αφοσιωθούμε στις επιχειρήσεις μας, καθώς όπως είπα και παραπάνω ο χρόνος μας έιναι πραγματικά πολύ περιορισμένος».

Κλείνοντας ευχαρίστησε όλους όσους συνεργάστηκε. «Θέλω να ευχαριστώ τα παιδιά, τους ποδοσφαιριστές μας για την ψυχή που έβγαλα όλη τη χρονιά. Ευχαριστώ όλο το προπονητικό τιμ, τους χροηγούς μας που ήταν δίπλα μας και μας βοήθησαν πολύ και όλους τους συνεργάτες μου. Επίσης, θέλω να ευχαριστήσω τους Πάνθηρες για την μεγάλη υποστήριξη και για τα καλά λόγια που είπαν στην πρόσφατη ανακοίνωση τους».

Το Gazzetta βρίσκεται στο Τόκιο και καλύπτει λεπτό προς λεπτό τους 32ους Ολυμπιακούς Αγώνες. Συνεχής, 24ωρη ενημέρωση για το πρόγραμμα των Αγώνων, το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, αλλά και τον πίνακα των μεταλλίων όπως διαμορφώνεται μετά από κάθε τελικό. Επιπλέον, μπορείτε ανα πάσα στιγμή να δείτε τα highlights κάθε αγωνιστικής μέρας ξεχωριστά.

 

Μείνετε συντονισμένοι στο Gazzetta που από την πρώτη μέρα της διοργάνωσης, ζει τους Ολυμπιακούς Αγώνες από το Τόκιο!

Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS FEED