Σπουδαίες μάχες και θρίλερ στη σάλα

Gazzetta team
Σπουδαίες μάχες και θρίλερ στη σάλα

bet365

Νίκες για ΑΕΚ, Παναθηναϊκό, Ερμή και Elite, ισοπαλία στον Ταύρο. Απομένει ένα ματς στις 19/10.

Το πρωτάθλημα σάλας συνεχίστηκε με την εμβόλιμη 3η αγωνιστική, όπου απομένει το ματς ανάμεσα σε Ρέθυμνο και Δούκα, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 19 Οκτωβρίου.

Τα υπόλοιπα πέντε παιχνίδια διεξήχθησαν και έγιναν πολύ όμορφα παιχνίδια, με συναρπαστική εξέλιξη, σημειώθηκαν πολλά τέρματα και το θέαμα ήταν υψηλού επιπέδου.

Η πρωταθλήτρια ΑΕΚ κατάφερε να περάσει από το Ικόνιο, επικρατώντας με 8-0 και έκανε το 3Χ3, φτάνοντας τους εννέα βαθμούς, ενώ οι γηπεδούχοι έμειναν στους τρεις. Η Ένωση πέτυχε τέσσερα γκολ σε κάθε ημίχρονο και είχε ως κορυφαίο τον Χατζηφωτίου με χατ τρικ,

Ο περσινός φιναλίστ Παναθηναϊκός πανηγύρισε την δεύτερη νίκη του, νικώντας 9-4 την Καλλιθέα. Ο Χάρης Γράψας είδε το σκοράρισμα να... μοιράζεται σε οκτώ παίκτες, με τον Ηλιάδη να είναι ο μοναδικός που βρήκε δυο φορές τον δρόμος προς τα αντίπαλα δίχτυα. Όσο για την ομάδα των Νοτίων Προαστίων, παραμένει χωρίς βαθμό στο πρωτάθλημα.

Στο ΔΑΪΣ αναμετρήθηκαν ο Ερμής Ζωγράφου με τον Ηνίοχο. Πριν τον αγώνα, η ομάδα του Θανάση Τσακανίκα δεν είχε βαθμό, ενώ αυτή του Διονύση Νικολακόπουλου μετρούσε έξι. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν 0-2 στο πρώτο μέρος, όμως ο Ερμής το γύρισε στο δεύτερο ημίχρονο και επιβλήθηκε με 3-2.

Ματς με εντυπωσιακή εξέλιξη έγινε στο Χολίδειο ανάμεσα σε Elite και Σαλαμίνα. Το τελικό 9-7 αποδεικνύει ότι έγινε ένα παιχνίδι που τα είχε όλα και όσον αφορά στο αγωνιστικό ήταν διαφήμιση για τη σάλα. Οι νησιώτες προηγήθηκαν 3-4 στο ημίχρονο, αν και ήταν πίσω με 3-1, ενώ μετά το 6-7 απάντησε με ένα επιμέρους 3-0 η Ακαδημία και πανηγύρισε το πρώτο της τρίποντο στο πρωτάθλημα.

Τέλος, στον Ταύρο αναμετρήθηκαν οι Μινώταυρος και Ολυμπιάδα Αγίας Παρασκευής και ήρθαν ισόπαλοι 3-3. Κορυφαίος του αγώνα ήταν ο Φλώρος με χατ τρικ για την Σάντα, η οποία προηγήθηκε 1-3 στο δεύτερο ημίχρονο (ήταν 1-1 το σκορ στο 20λεπτο), όμως ο Ταύρος κατάφερε να ισοφαρίσει. Οι δυο ομάδες παρέμειναν αήττητες και ισοβαθμούν στους επτά πόντους.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα