Εμπειρία ζωής για το τμήμα σάλας του Παναθηναϊκού στο Ζάγκρεμπ! (vids)

Κώστας Ζάλιαρης
Εμπειρία ζωής για το τμήμα σάλας του Παναθηναϊκού στο Ζάγκρεμπ! (vids)

bet365

Σε μοναδική ατμόσφαιρα αγωνίστηκαν οι παίκτες του τμήματος σάλας του Παναθηναϊκού στο Ζάγκρεμπ, έπειτα από την πρόσκληση που δέχθηκαν από τη Ντιναμό για φιλικό παιχνίδι! Οι «πράσινοι» ηττήθηκαν 4-3, αλλά έζησαν κάτι μοναδικό και γνώρισαν την αποθέωση από τους Κροάτες οπαδούς!

Το «τριφύλλι» είχε αγωνιστεί και το περασμένο Σάββατο απέναντι στην Alumnus, από την οποία ήρθε ακόμα μια ήττα (5-3), ωστόσο, όλο το ζουμί του ταξιδιού στο Ζάγκρεμπ ήταν η αναμέτρηση με τη Ντιναμό.

Εκεί, οι ποδοσφαιριστές της ελληνικής ομάδας έζησαν κάτι που αν λάβει κανείς υπόψιν του τα ελληνικά δεδομένα και τη δημοτικότητα του ποδοσφαίρου σάλας, τότε θα καταλάβει εύκολα γιατί αποτελεί εμπειρία ζωής για το τμήμα futsal του Παναθηναϊκού.

Το αρνητικό αποτέλεσμα (4-3) έχει ελάχιστη σημασία (σκόρερ οι Οικονομόπουλος, Λαμπάι και Παούρης) αφού όλη η βραδιά είχε εορταστικό κλίμα, οι περίπου 3.000 οπαδοί στις εξέδρες έδιναν ρυθμό σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, ενώ, φώναξαν και συνθήματα των «πράσινων» στο φινάλε!

Οι παίκτες του κ.Μπελτσίδη έμειναν να το απολαμβάνουν και να τους χειροκροτούν παραμένοντας γι' αρκετή ώρα μετά το παιχνίδι να παρακολουθούν την... τρέλα των Κροατών και το πάρτι στην κερκίδα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα