Πανιώνιος: Τι αποκάλυψε ο Ζαμάνης για την εταιρεία που ήθελε να αγοράσει την ομάδα

Θοδωρής Βασίλης
Πανιώνιος: Τι αποκάλυψε ο Ζαμάνης για την εταιρεία που ήθελε να αγοράσει την ομάδα

bet365

Ο επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος του Πανιωνίου προχώρησε σε αποκαλύψεις για την εταιρεία που ήθελε να αγοράσει την ομάδα της Νέας Σμύρνης!
Σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε ο πρώην πια διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος της ΠΑΕ Πανιώνιος, Νίκος Ζαμάνης, η Devetia Limited Investment με έδρα την Οδησσό είχε δείξει ενδιαφέρον να αγοράσει τον σύλλογο. Μάλιστα από τις 11 Ιουνίου έχει υπογραφεί χαρτί από τον ίδιο και τον Χρήστο Δάρρα για διαπραγματεύσεις μαζί της και προκειμένου να αρχίσουν επίσημα οι επαφές στις στις 3 Ιουλίου μέσω τηλεδιασκέψεων.
Είναι χαρακτηριστικό ότι για να ξεκινήσει ο έλεγχος η ΠΑΕ θέλοντας να δείξει ότι είναι ανοιχτή σε κάθε έλεγχο έβαλε από την ίδια της τσέπη το ποσό των 20.000€ αφού το ενδιαφέρον ήταν σοβαρό. Επίσης όταν θα υπήρχε «γάμος» μεταξύ των δύο πλευρών το ποσό αυτό θα επέστρεφε στην ομάδα.
Οι επαφές γίνονταν μεταξύ της ΠΑΕ και δύο δικηγόρων που μεσολάβησαν. Μια Ελληνίδα και ένας Ισπανός, με τα ονόματα όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο Νίκος Ζαμάνης να είναι στην διάθεση του Τύπου. Με τις ημέρες να περνάνε και την κλεψύδρα να αδειάζει επικίνδυνα από την πλευρά του Πανιωνίου ζήτησε κάποια ενημέρωση για το αν θα προχωρήσουν οι υποψήφιοι επενδυτές με την απάντηση από την πλευρά του Ισπανού δικηγόρου να είναι ότι δεν έχει καμία ενημέρωση. Οι «κυανέρυθροι» χρειάζονταν άμεσα ένα ποσό που έφτανε τις 850.000€ για τα τρέχοντα έξοδα και την παρουσία της ομάδας στην SL2 και από την στιγμή που οι άνθρωποι αυτοί δεν απάντησαν κάπου εκεί τελείωσε και το ενδιαφέρον.
Πλέον ο Πανιώνιος καταστρώνει τα πλάνα του για τη Γ' Εθνική χωρίς τον Νίκο Ζαμάνη και με την ομάδα στον Ερασιτέχνη.
 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα