Ο Νίλι, ο Ερέρα και η συζήτηση με τον Άρη!

Ο Νίλι, ο Ερέρα και η συζήτηση με τον Άρη!

Ο Νίλι, ο Ερέρα και η συζήτηση με τον Άρη!

bet365

Η προσθήκη παικτών που γνωρίζουν την ελληνική πραγματικότητα είναι μέσα στο μυαλό των ανθρώπων του Άρη και προς αυτήν την κατεύθυνση έγινε συζήτηση με τον Ισπανό Φρανθίσκο Νίλι.

Σεντ Πάτρικς - Κορκ Σίτι με 10% επιστροφή και ατελείωτη δράση στο live στοίχημα! (21+)

Ο 24χρονος δεξιός οπισθοφύλακας συμπεριλαμβάνεται στις περιπτώσεις των παικτών που εξετάζουν στον Άρη. Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες του gazzetta.gr, άνθρωπος που εκπροσωπεί τον Άρη στη διαδικασία δημιουργίας της νέας ομάδας επικοινώνησε με τον ατζέντη του Ισπανού ποδοσφαιριστή όπου συζήτησαν το ενδεχόμενο συνεργασίας τους. Ο Νίλι γνωρίζεται καλά με τον Πάκο Ερέρα καθώς οι δυο τους συνυπήρξαν στην Λας Πάλμας με τη διαφορά ότι ο Ισπανός ήταν στη δεύτερη ομάδα. Μέτρησε εννιά συμμετοχές τη σεζόν 2015-16, ακολούθησε η συνεργασία του με την Barcelona B ενώ πέρυσι άρχισε τη σεζόν στην Αλμπαθέντε και την ολοκλήρωσε στον Πλατανιά μετρώντας συνολικά 15 συμμετοχές.

Νίλι: «Μεθοδικός και ήρεμος ο Ερέρα»

Ο Φρανθίσκο Νίλι φιλοξενήθηκε στο Metropolis 95.5 και ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο συνεργασίας του με τον Άρη. «Δεν υπάρχει κάποια πρόταση, δεν έχω μιλήσει με τον προπονητή, αλλά για να είμαι ειλικρινής θα μου άρεσε αυτό το ενδεχόμενο», απάντησε. Ο Ισπανός ρωτήθηκε και για τον Πάκο Ερέρα, για τις εντυπώσεις του από τη συνεργασία του. «Είναι ένας ήρεμος και μεθοδικός προπονητής. Βρίσκεται κοντά στους ποδοσφαιριστές του και όταν τα πράγματα δεν πηγαίνουν καλά είναι αυστηρός. Έχει δυναμικό χαρακτήρα και ταμπεραμέντο, δε δημιουργεί προβλήματα αλλά προσπαθεί να ηρεμεί τις καταστάσεις». Σε ερώτηση για το αν είναι κατάλληλος για τον Άρη, απάντησε… «αξίζει να έρθει στον Άρη. Αξίζει να είναι σε μια μεγάλη ομάδα και ο Άρης είναι μια μεγάλη ομάδα».

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα