Ερνάντεθ: «Ο Ερέρα θα είναι μια πετυχημένη κίνηση για τον Άρη»

Ερνάντεθ: «Ο Ερέρα θα είναι μια πετυχημένη κίνηση για τον Άρη»

Gazzetta team
Ερνάντεθ: «Ο Ερέρα θα είναι μια πετυχημένη κίνηση για τον Άρη»

bet365

Ο Κίκε Ερνάντεθ πέρασε από την τεχνική ηγεσία του Άρη και με δηλώσεις του σημείωσε ότι ο Πάκο Ερέρα είναι μια εξαιρετική επιλογή για τον πάγκο των «κίτρινων».

Ο Κίκε Ερνάντεθ έχει «εγκαταλείψει» την προπονητική καθώς πλέον είναι πρόεδρος της Έρκουλες και σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ARENA FM αναφέρθηκε στον Πάκο Ερέρα που είναι ο βασικός υποψήφιος για την τεχνική ηγεσία του Άρη: «Τον γνωρίζω καλά, είναι καλός μου φίλος, είναι ένας προπονητής που του αρέσει το ωραίο ποδόσφαιρο, έχει μακρά πορεία στον χώρο, έχει πολλές ανόδους στο παλμαρέ του και εφόσον ολοκληρωθεί η συμφωνία θα είναι μια πολύ πετυχημένη κίνηση του Άρη. Ο κόσμος θα διασκεδάσει πολύ με το ποδόσφαιρο που θα παίξει αυτός ο προπονητής. Ο Πάκο ξέρει από πίεση γιατί ήταν σε ομάδα με μεγάλη πίεση. Θα είναι μια πολύ καλή κίνηση για τον Άρη. Είναι ένας προπονητής που του αρέσει η ομάδα του να έχει την πρωτοβουλία του αγώνα, του αρέσει η ομάδα του να έχει την κατοχή της μπάλας. Είναι θιασώτης της σχολής της Μπαρτσελόνα του Γουαρδιόλα και σε όποιον θεατή του αρέσει το καλό ποδόσφαιρο θα τους αρέσει. Οι ομάδες του Πάκο Ερέρα προσφέρουν στον κόσμο ποδόσφαιρο που αρέσει».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα