Προς διαζύγιο με Καπνίδη, κoντά σε Μπαστακό

Προς διαζύγιο με Καπνίδη, κoντά σε Μπαστακό

Βασίλης Βλαχόπουλος
Προς διαζύγιο με Καπνίδη, κoντά σε Μπαστακό

bet365

Ο αποκλεισμός του Αντώνη Καπνίδη από την αποστολή στον αγώνα με τον Απόλλωνα Πόντου μάλλον δεν είναι τυχαίος καθώς ο 25χρονος επιθετικός έπειτα από 3½ χρόνια στους «κίτρινους» φαίνεται ότι δεν συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα του τεχνικού επιτελείου.

''Εδώ παίζεις στην έδρα σου και με Cash Out* '' *Ισχύουν Όροι και Προυποθέσεις

Σε σχέση με την περσινή σεζόν είναι εμφανές ότι ο Αντώνης Καπνίδης δεν συμπεριλαμβάνεται στις επιλογές του Δημήτρη Σπανού κι αυτό πιστοποιείται μέσα από τις μόλις πέντε συμμετοχές του στο Πρωτάθλημα της Football League. Μάλιστα στον τελευταίο αγώνα με τον Απόλλωνα Πόντου δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή. Να σημειωθεί επίσης ότι στην αποστολή δεν συμπεριλήφθηκε ούτε ο Κενάν Μπαργκάν γεγονός που επίσης σχολιάστηκε έντονα.

Στο μεταξύ, πληροφορίες του gazzetta.gr αναφέρουν ότι ο Άρης επανεξέτασε την υπόθεση του Μιχάλη Μπαστακού και πλέον οι δύο πλευρές βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις. Ο 21χρονος επιθετικός προβλέπεται να μείνει ελεύθερος από τον Ατρόμητο, στον Άρη θεωρούν ότι στοιχειοθετεί καλή λύση ως back up του Διαμαντόπουλου και δείχνουν αποφασισμένοι να προχωρήσουν σε συμφωνία μαζί του.

FOOTBALL LEAGUE NEWS FEED