Νίκη Βόλου - Καλαμάτα 2-2

Gazzetta team
Νίκη Βόλου - Καλαμάτα 2-2

bet365

Η πρωτοπόρος του Νοτίου ομίλου της Football League Καλαμάτα δεν κατάφερε να περάσει νικηφόρα από την έδρα της Νίκης Βόλου, η οποία άγγιξε το τρίποντο στο ισόπαλο 2-2.

Η 15η αγωνιστική της Football League άνοιξε το Σάββατο με την αναμέτρηση της Νίκης Βόλου κόντρα στην Καλαμάτα. Η πρωτοπόρος του Νοτίου ομίλου άφησε δύο βαθμούς και μάλιστα θα μπορούσε να είχε γνωρίσει και την ήττα καθώς η ομάδα της Νίκης προηγήθηκε δύο φορές.

Στο 13' με κεφαλιά ο Ροχάνο έβαλε μπροστά στο σκορ τους γηπεδούχους για να ισοφαρίσει για την Καλαμάτα δέκα λεπτά αργότερα με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι ο Φελίπε. Στο δεύτερο ημίχρονο η Νίκη Βόλου έχασε πέναλτι, με τον Ταΐρη να νικάει τον Λούκας Γκαρσία στο 59', όμως ο Ροχάνο με δεύτερο προσωπικό τέρμα στο 65' έκανε το 2-1 για τη Νίκη. Η Καλαμάτα κατάφερε να απαντήσει ξανά στο 77' με τον Ηλιόπουλο φεύγοντας με τον βαθμό της ισοπαλίας (2-2).

Η Καλαμάτα προπορεύεται με τρεις βαθμούς διαφορά από τη 2η Ρόδο στην κορυφή του Νοτίου ομίλου, έχοντας και ένα παιχνίδι περισσότερο. Όσο για τη Νίκη Βόλου, έχει απόσταση εννιά βαθμών από τη διακεκαυμένη ζώνη, με δύο όμως ματς περισσότερα από Ασπρόπυργο και Αστέρα Βλαχιώτη. Βεβαίως σε ό,τι έχει να κάνει με τις βαθμολογίες, τα πάντα είναι υπό αναθεώρηση έπειτα από την απόφαση για συγχώνευση της Super League 2 με τη Football League την επόμενη σεζόν.

Οι συνθέσεις:

Νίκη Βόλου (Βοσνιάδης): Καραγκιόζης, Καλουτσικίδης (86′ Πολίμος), Τσιμπούκας, Αργύρης, Μέτσε, Μπόσιο, Τζοβάρας, Μπαλάφας, Λούκας Γκαρσία (78′ Ντομίνγκεζ), Γκονζάλες (78′ Κρουθ), Ροχάνο

Καλαμάτα (Αναστόπουλος): Ταΐρης, Μαβινγκά, Μπακαγιόκο (64′ Αναστασόπουλος), Γκαλίτσιος, Ευαγγέλου, Κωνσταντινόπουλος, Παπατόλιος (67′ Σουμπίνιο), Παυλίδης (84′ Σαλίνες), Μπουσμπίμπα (64′ Ηλιόπουλος), Μαρκόφσκι, Φελίπε (64′ Αλεξόπουλος)

Το πρόγραμμα της 15ης αγωνιστικής - Κυριακή (6/6 - 17:00):

Νότιος όμιλος

Αιγάλεω - Ρόδος
Επισκοπή - Ιάλυσος
Καλλιθέα - Αστέρας Βλαχιώτη
Ασπρόπυργος - Σαντορίνη

Βόρειος όμιλος

Θεσπρωτός - Βέροια
ΑΕΠ Κοζάνης - Καβάλα
Πανσερραϊκός - Ολυμπιακός Βόλου
Τρίγλια - Πιερικός
Απόλλων Πόντου - Αλμωπός Αριδαίας

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα