Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Λίβερπουλ: Τρελή μπαλιά Ράσφορντ, 1-1 ο Γκρίνγουντ, παρά την... κραυγή του Ρόμπερτσον! (vid)

Gazzetta team
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Λίβερπουλ: Τρελή μπαλιά Ράσφορντ, 1-1 ο Γκρίνγουντ, παρά την... κραυγή του Ρόμπερτσον! (vid)

bet365

Οκτώ λεπτά χρειάστηκε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να απαντήσει στο γκολ του Μοχάμεντ Σαλάχ, ισοφαρίζοντας με τον Μέισον Γκρίνγουντ, ύστερα από απίθανη μπαλιά του Μάρκους Ράσφορντ από το κέντρο του γηπέδου. Ιστορικό το γκολ του 19χρονου, ο οποίος δεν... τρόμαξε από την κραυγή του Άντι Ρόμπερτσον!

Εκτός από εξαιρετικός σκόρερ, ο Μάρκους Ράσφορντ είναι και καταπληκτικός πασέρ, όπως επιβεβαίωσε στο 1-1 της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κόντρα στην Λίβερπουλ. Οκτώ λεπτά μετά το 0-1 του Μοχάμεντ Σαλάχ, με μπαλιά από το κέντρο του γηπέδου βρήκε ιδανικά τον Μέισον Γκρίνγουντ, ο οποίος με διαγώνιο σουτ νίκησε τον Άλισον, παρ' ότι ο Άντι Ρόμπερσον... φώναξε για να τον τρομάξει!

Έγινε, μάλιστα, ο νεαρότερος παίκτης της Γιουνάιτεντ (19 ετών και 115 ημερών) που σκοράρει εις βάρος των Κόκκινων εδώ και 21 χρόνια, από τον Γουέιν Ρούνεϊ τον Ιανουάριο του 2005 (19 ετών και 83 ημερών).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FA CUP Τελευταία Νέα