Άρσεναλ: Τραυματίας ο Μουστάφι, χάνει τον τελικό του Κυπέλλου

Gazzetta team
Άρσεναλ: Τραυματίας ο Μουστάφι, χάνει τον τελικό του Κυπέλλου

bet365

Νοκ-άουτ για το υπόλοιπο της σεζόν και κυρίως τον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας έμεινε ο Σκόντραν Μουστάφι, με τον Γερμανό να μην δύναται να επανέλθει εγκαίρως μετά τον τραυματισμό του στη γάμπα.

Εκτός των αγωνιστικών υποχρεώσεων της Άρσεναλ θα μείνει ο Σκόντραν Μουστάφι στα δύο τελευταία παιχνίδια της σεζόν.

Ο Γερμανός στόπερ τραυματίστηκε στη γάμπα στον ημιτελικό του Κυπέλλου απέναντι στη Μάντσεστερ Σίτι και το μέγεθος του προβλήματος δεν θα του επιτρέψει να είναι ετοιμοπόλεμος μέχρι την 1η Αυγούστου και τον τελικό κόντρα στην Τσέλσι.

Αυτόματα, αυτό σημαίνει πως θα είναι απών και από το φινάλε της Premier League με αντίπαλο τη Γουότφορντ (26/7, 18:00), γεγονός που ενδέχεται να βάλει τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο ξανά στο rotation και στο «κόλπο» για μια θέση στην αρχική ενδεκάδα.

Η ειρωνεία στη συγκεκριμένη υπόθεση είναι ότι ο Μουστάφι θα λείψει για δεύτερη φορά στην οποία οι Κανονιέρηδες προκρίνονται στον τελικό του Κυπέλλου από την έναρξη της θητείας του, έχοντας απουσιάσει και στον τελικό του 2017 λόγω διάσεισης, και πάλι κόντρα στους Μπλε.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FA CUP Τελευταία Νέα