Νόριτς – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1-2 (1-1 καν. διάρκεια): Πρόκριση με Μαγκουάιρ στο 118' (vid)

Νόριτς – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1-2 (1-1 καν. διάρκεια): Πρόκριση με Μαγκουάιρ στο 118' (vid)

bet365

Ο Μαγκουάιρ έβαλε την προβολή λίγο πριν το τέλος της παράτασης και με το 1-2 στη Νόριτς, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πήρε την πρόκριση για τα ημιτελικά του Κυπέλλου.

Τελευταία φορά που έφτασε στον τελικό, ήταν το 2016. Τώρα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πλησίασε ένα βήμα μακριά. Χρειάστηκε βέβαια να φτάσει δύο λεπτά από το να παίξει την πρόκριση στα πέναλτι στην έδρα της Νόριτς. Ωστόσο, βρήκε το 1-2 στο 118', στην παράταση και πέρασε στα ημιτελικά του FA Cup.

Οι Κόκκινοι Διάβολοι δεν θα άντεχαν στην ψυχολογία τους έναν τέτοιο αποκλεισμό την επόμενη μέρα της κατάκτησης του πρωταθλήματος από τη Λίβερπουλ. Για καλή τους τύχη ο προωθημένος Μαγκουάιρ έκανε σωστά την προβολή και έφτιαξε το βράδυ της ομάδας του, η οποία είχε αρκετές αλλαγές και δεν έπαιξε καλά.

Οι φιλοξενούμενοι βρήκαν το 0-1 επίσης με προβολή, καθώς ο Ιγκάλο (52') έκανε ό,τι συνήθως, σκόραρε όπως κάθε φορά που ξεκινάει βασικός (5 γκολ σε 4 φορές). Η Νόριτς πήρε τα πάνω της δημιούργησε ευκαιρίες και βρήκε την ισοφάριση με ωραίο μακρινό σουτ του Κάντγουελ (73'). Στο 89' ο Κλόζε αποβλήθηκε επειδή τράβηξε τον Ιγκάλο που έβγαινε τετ α τετ και η πρόκριση πήγε στην παράταση.

Τελικά ο Μαγκουάιρ έδωσε τη λύση και έστειλε τη Γιουνάιτεντ στην τετράδα του Κυπέλλου για 30η φορά, κάτι που δεν έχει συμβεί σε καμία άλλη ομάδα στην Αγγλία.

Νόριτς (Ντάνιελ Φάρκε): Κρουλ, Κλόζε, Γκόντφρεϊ, Λιούις, Ααρονς, Τετέι, Ρουπ (62' Ερνάντες), ΜακΛιν, Μπουενδία (90' Ντούντα), Κάντγουελ (90' Τράιμπουλ), Πούκι (72' Ντρμιτς)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Ολε Γκούναρ Σόλσκιερ): Ρομέρο, Μπαϊγί (96' Μαρσιάλ), Μαγκουάιρ, Σο, Νταλότ (63' Γουίλιαμς), ΜακΤόμινεϊ (78' Πογκμπά), Ματα (62' Γκρίνγουντ), Φρεντ (78' Μάτιτς), Λίνγκαρντ (63' Ράσφορντ), Φερνάντες, Ιγκάλο.

 

FA CUP Τελευταία Νέα