Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Κασεμίρο δεν πήγε στους πανηγυρισμούς του Κυπέλλου

Newsroom
casemiro_manu

bet365

Ο Κασεμίρο παρέλειψε τους πανηγυρισμούς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την κατάκτηση του Κυπέλλου Αγγλίας κι «απέδρασε» γρήγορα από το Γουέμπλεϊ.

Οι παίκτες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πάρταραν μέχρι πρωίας μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Αγγλίας κόντρα στην πρωταθλήτρια Σίτι, αλλά ο Κασεμίρο «απέδρασε» γρήγορα από τους πανηγυρισμούς.

Οι Κόκκινοι Διάβολοι επικράτησαν 2-1 της Μάντσεστερ Σίτι στο Γουέμπλεϊ το απόγευμα του Σαββάτου και φυσικά στα αποδυτήρια έγινε χαμός, με το πάρτι να μεταφέρε ύστερα σε νυχτερινό μαγαζί και τον Κασεμίρο να λάμπει δια της απουσίας του.

Ο μέσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φωτογραφήθηκε στα social media να κάνει διακοπές με την οικογένειά του. Η σύζυγος του Κασεμίρο μοιράστηκε μια φωτογραφία του ζευγαριού σε πτήση με τα δύο παιδιά τους.

Η απουσία του πολύπειρου μέσου από τους πανηγυρισμούς έρχεται μετά από μια δύσκολη δεύτερη θητεία στους Κόκκινους Διαβόλους, με τον 32χρονο να επικρίνεται άσχημα, ιδιαίτερα στο τελευταίο μέρος της σεζόν.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FA CUP Τελευταία Νέα