Λούτον - Σίτι: Αποχώρησε τραυματίας και λύγισε ο Γκρίλις (vid)

Λούτον - Σίτι: Αποχώρησε τραυματίας και λύγισε ο Γκρίλις (vid)

Newsroom
Τζακ Γκρίλις τραυματισμός

bet365

Ο Τζακ Γκρίλις έγινε αναγκαστική αλλαγή στο 38ο λεπτό του αγώνα της Σίτι με τη Λούτον και ξέσπασε σε κλάματα στον πάγκο πλήρως απογοητευμένος.

Ο Τζακ Γκρίλις επέστρεψε στη δράση μετά από περίπου δύο εβδομάδες στα «πιτς», συγκεκριμένα μετά την αναμέτρηση της Σίτι με την Κοπεγχάγη για το Champions League αλλά τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν καλά για τον διεθνή Άγγλο αφού μετά από 38 λεπτά έγινε αναγκαστική αλλαγή.

Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός ξεκίνησε στο βασικό σχήμα του Γκουαρδιόλα για τη μάχη» των «16» με τη Λούτον, όμως ήταν ξανά άτυχος, τραυματίστηκε στο πρώτο μέρος, έγινε αλλαγή και μόλις έκατσε στον πάγκο έδειξε την απογοήτευσή του, βάζοντας στο κεφάλι του το μπουφάν του και «ξέσπασε» βάζοντας τα κλάματα με τη νέα ατυχία που του «χτύπησε» την πόρτα.

Αναφερόμενος στον τραυματισμό του Άγγλου, ο Γκουαρδιόλα αποκάλυψε: «Δεν μίλησα με τον γιατρό, αλλά νομίζω ότι είναι η βουβωνική χώρα, ίσως αρκετά παρόμοια. Ένιωθε πραγματικά πολύ καλά, αλλά δυστυχώς, τραυματίστηκε. Ήταν μια δύσκολη σεζόν γι' αυτόν, πρέπει να αναρρώσει».

Με τη Σίτι να αντιμετωπίζει την αιώνια αντίπαλο Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στη συνέχεια σε ένα κρίσιμο παιχνίδι της Premier League, η πιθανή διαθεσιμότητα του Γκρίλις παραμένει αβέβαιη, καθώς θα πρέπει να δώσει αγώνα δρόμου με τον χρόνο για να είναι έτοιμος πριν από την Κυριακή.

Εδώ το σχετικό βίντεο:

 

FA CUP Τελευταία Νέα