Λούτον - Μάντσεστερ Σίτι: Χατ τρικ ο Χάαλαντ σε 40 λεπτά από τρεις ασίστ του Ντε Μπρόινε (vid)

Βασίλης Μπαλατσός
Χααλαντ

bet365

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ χρειάστηκε 40 λεπτά για να κάνει χατ τρικ αναμέτρηση της Μάντσεστερ Σίτι στην έδρα της Λούτον, με τον Κέβιν Ντε Μπρόινε να δημιουργεί και τα τρία γκολ.

Πάρτι της Μάντσεστερ Σίτι στην έδρα της Λούτον με πρωταγωνιστές τον Έρλινγκ Χααλαντ και τον Κέβιν Ντε Μπρόινε. Ο Νορβηγός «killer» χρειάστηκε 40 λεπτά για να πετύχει χατ τρικ στην αναμέτρηση με τους Hatters για το FA Cup, από τρεις ασίστ του Βέλγου μεσοεπιθετικού.

Ο 23χρονος επιθετικός χρειάστηκε τρία λεπτά για να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα. Κάθετη του Νούνιες, ο Ντε Μπρόινε έκανε το γύρισμα και ο Χάαλαντ με σουτ σε πρώτο χρόνο έβαλε μπροστά στο σκορ τους Πολίτες. Ο Νορβηγός «συνδέθηκε» και πάλι με τα δίχτυα στο 17'. Ο Βέλγος έκοψε στα δυο την άμυνα της Λούτον, ο νεαρός επιθετικός βγήκε τετ α τετ και σαν σε προπόνηση έκανε το 2-0.

Ο επιθετικός της ομάδας του Πεπ Γκουαρδιόλα ολοκλήρωσε το χατ τρικ του στο 40ο λεπτό. Ο Ντε Μπρόινε πέρασε ακόμα μια εξαιρετική κάθετη πάσα, ο Χάαλαντ πάτησε περιοχή, έσκαψε την μπάλα και νίκησε τον Κρουλ για το 3-0.

 

FA CUP Τελευταία Νέα