Άρσεναλ: Αμφίβολος ο Ζεσούς για το ματς κυπέλλου με τη Λίβερπουλ

Newsroom
Άρσεναλ: Αμφίβολος ο Ζεσούς για το ματς κυπέλλου με τη Λίβερπουλ

bet365

Ο Γκαμπριέλ Ζεσούς φέρεται να αντιμετωπίζει έναν τραυματισμό στο γόνατο και είναι αμφίβολος για τηναναμέτρησης της Άρσεναλ με τη Λίβερπουλ για τον τρίτο γύρο του FA Cup την Κυριακή (07/01).

Σύμφωνα με την «Daily Mail» ισχυρίζεται ότι ο Βραζιλιάνος διεθνής Γκαμπριέλ Ζεσούς έχει πρόβλημα στο γόνατο, αλλά η σοβαρότητά του είναι προς το παρόν ασαφής. Το δημοσίευμα προσθέτει ότι υπάρχει «ελπίδα» ότι δεν θα αποδειχθεί κάτι σοβαρό όμως ο 26χρονος επιθετικός της Άρσεναλ είναι «αμφίβολος» για την αναμέτρηση του FA Cup με την πρωτοπόρο του πρωταθλήματος Λίβερπουλ στο Emirates.

Η Άρσεναλ έχει χάσει τα δύο τελευταία παιχνίδια της και ως εκ τούτου έχει απομακρυνθεί από την κορυφή της Premier League, με την ομάδα του βόρειου Λονδίνου να είναι αυτή τη στιγμή τέταρτη στον βαθμολογικό πίνακα και έχει μπροστά της ένα πολύ απαιτητικό ματς κυπέλλου με τους Reds.

Ενώ ο Ζεσούς έχει πετύχει μόλις τέσσερα γκολ στο πρωτάθλημα φέτος, η μη συμμετοχή του στην ομάδα αποτελεί πλήγμα για την ομάδα του Μικέλ Αρτέτα. Αν ο πρώην παίκτης της Μάντσεστερ Σίτι, ο οποίος έχει πετύχει επτά γκολ και τρεις ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις φέτος, μείνει εκτός για μεγάλο χρονικό διάστημα, οι Κανονιέρηδες ίσως χρειαστεί να στραφούν στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου για έναν νέο επιθετικό.

 

FA CUP Τελευταία Νέα