Μάντσεστερ Σίτι: Γιατί θα αρνηθεί να φορέσει το σήμα του FA Cup στη φανέλα της ενάντιον της Χάντερσφιλντ

Μάντσεστερ Σίτι: Γιατί θα αρνηθεί να φορέσει το σήμα του FA Cup στη φανέλα της ενάντιον της Χάντερσφιλντ

Newsroom
Μάντσεστερ Σίτι

bet365

Η Μάντσεστερ Σίτι θα αρνηθεί για άλλη μια φορά να φορέσει τα σήματα του Emirates FA Cup στη φανέλα της όταν θα αντιμετωπίσει τη Χάντερσφιλντ στον τρίτο γύρο της διοργάνωσης.

Η Μάντσεστερ Σίτι ξεκινά την υπεράσπιση του τροπαίου εντός έδρας εναντίον της Χάντερσφιλντ και θα... σνομπάρει για άλλη μια φορά την FA αρνούμενη να φορέσει τα σήματα της διοργάνωσης στα μανίκια.

Το Κύπελλο Αγγλίας χρηματοδοτείται από την Emirates, η οποία είναι μία από τις δύο εθνικές αεροπορικές εταιρείες των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων. Η άλλη είναι η Etihad Airways, η οποία είναι συμπτωματικά ο κύριος χορηγός της φανέλας της Σίτι και κατέχει τα δικαιώματα ονομασίας για το γήπεδό της.

Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα θριάμβευσε στη διοργάνωση την περασμένη σεζόν επικρατώντας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στον τελικό στο δρόμο για ένα ιστορικό τρεμπλ. Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Σίτι δεν φοράει τα επώνυμα σήματα και στον τελικό του 2019 πρόσθεσε τη λέξη «επιλέγω» πάνω από τον χορηγό της στο Etihad, όπως αναφέρει η Daily Star.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FA CUP Τελευταία Νέα