FA Cup: Ο Tεν Χαγκ δεν πιστεύει ότι η Γιουνάιτεντ χρειάζεται επιπλέον κίνητρο για τον τελικό για να αποτρέψει το τρεμπλ της Σίτι

Newsroom
FA Cup: Ο Tεν Χαγκ δεν πιστεύει ότι η Γιουνάιτεντ χρειάζεται επιπλέον κίνητρο για τον τελικό για να αποτρέψει το τρεμπλ της Σίτι

bet365

Ο προπονητής της Γιουνάιτεντ, Έρικ Τεν Χαγκ δεν πιστεύει ότι η ομάδα του χρειάζεται μεγαλύτερο κίνητρο για να εμποδίσει τη Σίτι να κερδίσει το τρεμπλ, πριν από τον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας.

Γιουνάιτεντ και Σίτι, θα αναμετρηθούν το απόγευμα του Σαββάτου (03/06) στο πρώτο ντέρμπι του Μάντσεστερ σε τελικό Κυπέλλου Αγγλίας και η πρώτη φορά που οι δύο ομάδες θα συναντηθούν στη διοργάνωση μετά από 12 χρόνια, όταν η Σίτι πήρε τη νίκη με 1-0 στον ημιτελικό το 2011.

Η Σίτι, εξασφάλισε τον τρίτο συνεχόμενο τίτλο της στην Premier League αυτή τη σεζόν, και βρίσκεται σε πορεία για να ολοκληρώσει ένα μυθικό τρεμπλ, καθώς έχει ακόμα τον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας και τον τελικό του Champions League για να παίξει. Ωστόσο, ο προπονητής των «Κόκκινων Διαβόλων» Έρικ Τεν Χαγκ, ο οποίος είπε ότι καταλαβαίνει πόσο βαθιά στην καρδιά τους έχουν οι οπαδοί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το τρεμπλ το 1998-99, δεν πιστεύει ότι η ομάδα του πρέπει να χάσει την συγκέντρωσή της κάνοντας focus στο να αποτρέψει τους τοπικούς αντιπάλους της από το να πετύχουν το ίδιο κατόρθωμα.

«Ναι, ξέρω (τι σημαίνει το τρεμπλ για τους οπαδούς της Γιουνάιτεντ). Ξέρω τι σκέφτονται οι οπαδοί. Αλλά αυτό που θέλουμε είναι να επαναφέρουμε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κερδίζοντας τρόπαια, το Σάββατο να έχουμε την ευκαιρία να κερδίσουμε ένα τρόπαιο και δεν θέλουμε να μας αποσπάσει τίποτα. Αν είναι σημαντικό για τους φιλάθλους, είναι σημαντικό για εμάς, οπότε θα δώσουμε τα πάντα για να κατακτήσουμε το Κύπελλο. Δεν είναι απαραίτητο (το κίνητρο να σταματήσουμε την Σίτι από το να κερδίσει το τρεμπλ). Δεν θα δώσει περισσότερα κίνητρα για την ομάδα, γιατί το κίνητρό της είναι ήδη αρκετό – δεν μπορεί να είναι περισσότερο. Θέλουν να κερδίσουν ένα Κύπελλο και έχουν μια ευκαιρία».

Η Γιουνάιτεντ θα διεκδικήσει τον τελικό χωρίς τη βοήθεια του Άντονι Μαρσιάλ, καθώς ο 27χρονος τραυματίστηκε στον τελευταίο αγώνα της σεζόν με τη Φούλαμ και αποκλείστηκε από το παιχνίδι στο Γουέμπλεϊ το Σάββατο.

 

FA CUP Τελευταία Νέα