Τεν Χαγκ: «Θα τα δώσουμε όλα για να σταματήσουμε το τρεμπλ της Σίτι»

Newsroom
Τεν Χαγκ: «Θα τα δώσουμε όλα για να σταματήσουμε το τρεμπλ της Σίτι»

bet365

Ο Έρικ Τεν Χαγκ υποσχέθηκε στους οπαδούς της Γιουνάιτεντ ότι αυτός και οι παίκτες του θα κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να μην επιτρέψουν στην Σίτι να κατακτήσει το τρεμπλ.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έκλεισε εισιτήριο για τον πρώτο τελικό του FA Cup που θα διεξαχθεί αποκλειστικά στο Μάντσεστερ, επικρατώντας 7-6 στα πέναλτι της Μπράιτον στο Γουέμπλεϊ την Κυριακή (23/04). Η συμπολίτισσα Σίτι «κυνηγάει» την Premier League και το Champions League. Αν κατακτήσει και τις δύο διοργανώσεις και το FA Cup, θα γίνει μόλις η δεύτερη ομάδα που θα πετύχει το κατόρθωμα μετά τη Γιουνάιτεντ, η οποία κατέκτησε και τα τρία τρόπαια το 1999.

Η ομάδα του Τεν Χαγκ που, θυμίζουμε έχασε 6-3 από τη Σίτι νωρίτερα στη σεζόν, αλλά νίκησε 2-1 τους γείτονές της στην τελευταία τους συνάντηση, στο «Ολντ Τράφορντ» τον Ιανουάριο, ελπίζει ότι θα νικήσει ξανά εκείνη του Πεπ Γκουαρδιόλα όταν συναντηθούν στις 3 Ιουνίου. «Θα τα δώσουμε όλα - και όταν λέω τα πάντα, τα πάντα. Καταλαβαίνω, φυσικά, τα συναισθήματα των οπαδών της Γιουνάιτεντ σχετικά με [το παιχνίδι με τη Σίτι στον τελικό]. Θέλουμε να τους δώσουμε αυτή τη νίκη απέναντι στη Σίτι, θέλουμε να δώσουμε στους οπαδούς αυτό το τρόπαιο και μπορούμε να το κάνουμε γιατί έχουμε αποδείξει ότι μπορούμε να τους νικήσουμε. Δεν είναι εύκολο - είναι μεγάλη ομάδα - αλλά έχουμε κι εμείς μεγάλη ομάδα και παίκτες. Πρέπει να παίξουμε το τέλειο παιχνίδι, αλλά τους κερδίσαμε νωρίτερα αυτή τη σεζόν», ανέφερε.

Ενώ για τους στόχους της ομάδας ανέφερε: «Είμαστε σε καλό δρόμο. Ένα τρόπαιο, άλλος ένας τελικός και παλεύουμε για την πρώτη τετράδα. Δεν είναι αρκετό, αλλά είναι ένα μεγάλο βήμα σε σχέση με την προηγούμενη σεζόν».

 

FA CUP Τελευταία Νέα