Τσιμίκας: Η στιγμή του «χρυσού» πέναλτι μέσα από την περιγραφή του BBC (vid)

Τσιμίκας: Η στιγμή του «χρυσού» πέναλτι μέσα από την περιγραφή του BBC (vid)

Τσιμίκας: Η στιγμή του «χρυσού» πέναλτι μέσα από την περιγραφή του BBC (vid)

bet365

Ο Κώστας Τσιμίκας χάρισε το FA Cup στη Λίβερπουλ και το BBC περίγραψε με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο το κρίσιμο πέναλτι που «σφράγισε» την κούπα για τους Reds.

«Ο ήρωας της Λίβερπουλ»! Αυτός ήταν ο χαρακτηρισμός που απέδωσαν οι speakers του BBC στον Κώστα Τσιμίκα, ο οποίος στο μεγαλύτερο βράδυ της καριέρας του ευστόχησε στην κρίσιμη εκτέλεση πέναλτι και χάρισε το FA Cup στους Reds.

Ο Έλληνας αριστερός μπακ έλυσε τον γόρδιο δεσμό έπειτα από 120 λεπτά αγώνα και επτά χτύπημα στη ρώσικη ρουλέτα κόντρα στην Τσέλσι, δίνοντας έτσι το έναυσμα για έξαλλους πανηγυρισμούς μέσα στο «Wembley».

Ο φυσικός ήχος άλλωστε που ακούγεται μέσα από τη μετάδοση του BBC και η έκρηξη χαράς στις κερκίδες περιγράφει από μόνο του το κλίμα που επικράτησε στο ιστορικό γήπεδο, με τους Άγγλους speakers του να περιγράφουν με τον δικό τους τρόπο τις τελευταίες δραματικές στιγμές του τελικού.

«Και ο επόμενος στη σειρά είναι ο Κώστας Τσιμίκας, στη μεγαλύτερη στιγμή της καριέρας του με τη Λίβερπουλ....(σ.σ ο Τσιμίκας σκοράρει)... Ο ήρωας της Λίβερπουλ! Η χαρά της Λίβερπουλ... Τα mentality monsters του Γιούργκεν Κλοπ στάθηκαν στο ύψος τους και πάλι. Βρίσκουν πάντα τον τρόπο» ήταν τα πρώτα λόγια που αναμεταδόθηκαν από το βρετανικό δίκτυο για τον τίτλο που κατέκτησε τη Λίβερπουλ μέσα από το «χρυσό» αριστερό πλασέ του Τσιμίκα.

 

FA CUP Τελευταία Νέα