Λίβερπουλ: Με πρώτο σκόρερ Μιναμίνο κατέκτησε τις δύο κούπες!

Λίβερπουλ: Με πρώτο σκόρερ Μιναμίνο κατέκτησε τις δύο κούπες!

Λίβερπουλ: Με πρώτο σκόρερ Μιναμίνο κατέκτησε τις δύο κούπες!

bet365

Τα γκολ του Μιναμίνο που βοήθησαν τη Λίβερπουλ να φτάσει στην κατάκτηση του FA Cup τον ανέδειξαν πρώτο σκόρερ των Κόκκινων παρότι δεν αγωνίστηκε στον τελικό, όπως ακριβώς είχε συμβεί και στο League Cup!

Η πορεία της Λίβερπουλ στο φετινό κύπελλο Αγγλίας ολοκληρώθηκε θριαμβευτικά χτες το βράδυ, όταν το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Κώστα Τσιμίκα χάρισε στους Κόκκινους το όγδοο τρόπαιο της ιστορίας τους απέναντι στην Τσέλσι. Μια πορεία που φυσικά σημαδεύτηκε από αρκετούς πρωταγωνιστές για την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ, με τον Τακούμι Μιναμίνο να είναι ίσως ο βασικότερος!

Ο Ιάπωνας επιθετικός μπορεί να έμεινε εκτός αποστολής της Λίβερπουλ τόσο για τον ημιτελικό απέναντι στην Μάντσεστερ Σίτι όσο και για τον χτεσινό τελικό κόντρα στην Τσέλσι, όμως είχε προλάβει στους τέσσερις προηγούμενους γύρους να σκοράρει τρεις φορές δίνοντας στους Reds τις πολυπόθητες προκρίσεις που χρειάζονταν χωρίς να καταπονηθούν παραπάνω οι βασικοί τους επιθετικοί. Αυτή η επίδοση ήταν μάλιστα η καλύτερη για τους κόκκινους του Μέρσεϊσαϊντ στην φετινή διοργάνωση!

Συγκεκριμένα, ο Μιναμίνο είχε σκοράρει μία φορά απέναντι στην Κάρντιφ στον τέταρτο γύρο στη νίκη με 3-1, ενώ είχε πετύχει και τα δύο γκολ στην πρόκριση επί της Νόριτς με 2-1 στον γύρο των «16».

Ο Μιναμίνο είχε αναδειχθεί πρώτος σκόρερ και στην χρονικά πρώτη κούπα που σήκωσε ο αρχηγός Χέντερσον την φετινή χρονιά, αφού με τέσσερα τέρματα σε πέντε εμφανίσεις ήταν ο κορυφαίος γκολτζής της ομάδας του Κλοπ και στην νικηφόρα πορεία της για το Carabao Cup!

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FA CUP Τελευταία Νέα