Λίβερπουλ: Το τρικ του Άλισον για να αποφύγει τα mind games του Μεντί στα πέναλτι (vid)

Κώστας Τόπας
Λίβερπουλ: Το τρικ του Άλισον για να αποφύγει τα mind games του Μεντί στα πέναλτι (vid)

bet365

Στην διαδικασία των πέναλτι, ο Άλισον Μπέκερ κατάφερε να κρατήσει τους συμπαίκτες του, μακριά από τα mind games του Εντουάρντ Μεντί και να τους δώσει την ώθηση για να σκοράρουν.

Ο Βραζιλιάνος κίπερ μαζί με τον Κώστα Τσιμίκα αποδείχθηκαν οι ήρωες της Λίβερπουλ, κατά τη διάρκεια των πέναλτι στον τελικό του FA Cup κόντρα στην Τσέλσι και γνώρισαν την αποθέωση στο φινάλε του ματς. Ο Άλισον απέκρουσε το πέναλτι του Μέισον Μάουντ, αφήνοντας τον 25χρονο Έλληνα διεθνή να σφραγίσει το δεύτερο τρόπαιο της Λίβερπουλ για τη σεζόν.

Προτού όμως ο Τσιμίκας χαρίσει στην ομάδα του το Κύπελλο, ο 29χρονος πορτιέρε έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην διαδικασία των πέναλτι κι αυτό διότι κάθε φορά που ο Μεντί αντιμετώπιζε πέναλτι, η πρώτη ενέργεια του Βραζιλιάνου τερματοφύλακα της Λίβερπουλ ήταν να αρπάξει την μπάλα, αντί να πάρει τη θέση του στη γραμμή και να την παραδώσει στα χέρια των συμπαικτών του.

Ολα αυτά στην προσπάθειά του να αποφευχθούν τα mind games από τον τερματοφύλακα της Τσέλσι. Ένα μικρό πράγμα στο μεγάλο σχέδιο των πραγμάτων, αλλά σαφέστατα οι μικρές λεπτομέρειες είναι που κερδίζουν τρόπαια.

@Photo credits: Video Screen
 

FA CUP Τελευταία Νέα