Λίβερπουλ: Στον τελικό, μια δεκαετία μετά την ανεξήγητη απόκρουση του Τσεχ στον Κάρολ (vid)

Λίβερπουλ: Στον τελικό, μια δεκαετία μετά την ανεξήγητη απόκρουση του Τσεχ στον Κάρολ (vid)

bet365

Πέρασαν 10 χρόνια και η Λίβερπουλ διένυσε μια τεράστια απόσταση βελτίωσης και εξέλιξης για να ξαναφτάσει σε τελικό Κυπέλλου. Και στην τελευταία της παρουσία εκεί, ο Πετρ Τσεχ είχε κάνει μια από τις καλύτερες αποκρούσεις στα χρονικά του FA Cup...

Οι «κόκκινοι» έχοντας ήδη κατακτήσει το Carabao Cup για τη φετινή σεζόν, πηγαίνουν για το 2/4, διεκδικώντας απόψε στο «Γουέμπλεϊ» το Κύπελλο, προτού επιστρέψουν στην λυσσαλέα μάχη για το πρωτάθλημα και φτάσουν μέχρι το Παρίσι για το Champions League στις 28 του μηνός.

Απόψε, η Λίβερπουλ επιστρέφει σε τελικό Κυπέλλου 10 χρόνια μετά την τελευταία φορά, τότε που ο Πετρ Τσεχ είχε καταφέρει ουσιαστικά να χαρίσει το τρόπαιο στην Τσέλσι.

Ξανά σε μάχη με τους «μπλε», οι Ραμίρες και Ντρογκμπά είχαν δώσει προβάδισμα δυο τερμάτων στους Λονδρέζους, ο Άντι Κάρολ είχε μειώσει στο τελικό 2-1, όμως, στο 81ο λεπτό, έγινε η φάση που έχει μείνει στο μυαλό όλων.

Ο φορ των «κόκκινων» πήρε δυνατή κεφαλιά και ... έφυγε αμέσως να πανηγυρίσει, μόνο που ο Τσεχ είχε προλάβει να διώξει πάνω στη γραμμή σε μια απόκρουση που χαρακτηρίζεται ίσως και η κορυφαία στην ιστορία του θεσμού που μετράει αισίως 150 χρόνια.

Θυμηθείτε όσα είχαν γίνει:

 

FA CUP Τελευταία Νέα