Νότιγχαμ Φόρεστ - Χάντερσφιλντ 2-1: Στα προημιτελικά η ομάδα του Μαρινάκη και τώρα... Λίβερπουλ! (vid)

Νίκος Κικίδης
Νότιγχαμ Φόρεστ - Χάντερσφιλντ 2-1: Στα προημιτελικά η ομάδα του Μαρινάκη και τώρα... Λίβερπουλ! (vid)

bet365

Το «παραμύθι» της Φόρεστ συνεχίζεται! Oι Reds απέκλεισαν με ανατροπή την Χάντερσφιλντ (2-1) και προκρίθηκαν στα προημιτελικά του FA Cup, εκεί όπου τους περιμένει πλέον η... αγαπημένη του Βαγγέλη Μαρινάκη, Λίβερπουλ!

Το «τρένο» της Νότιγχαμ Φόρεστ στο FA Cup δεν γνωρίζει στάση! Μετά τις μεγαλειώδεις προκρίσεις απέναντι σε Λέστερ και Άρσεναλ, οι Reds έγραψαν νέο κεφάλαιο στην «παραμυθένια» τους πορεία, αφού επικράτησαν με ανατροπή 2-1 της αξιόμαχης Χάντερσφιλντ και θα βρεθούν στα προημιτελικά του αγγλικού Κυπέλλου για πρώτη φορά μετά το μακρινό 1996! Εκεί όπου πάντως θα κληθούν να κάνουν μια νέα υπέρβαση απέναντι στην... αγαπημένη του Βαγγέλη Μαρινάκη, Λίβερπουλ, σε ένα ραντεβού που είναι προγραμματισμένο για τις 20 Μαρτίου στο «City Ground».

Η αναμέτρηση ωστόσο ξεκίνησε με τους χειρότερους οιωνούς για την ομάδα της Φόρεστ. Μόλις στο 13΄ ο Λις τιμώρησε την αδράνεια στην άμυνα των γηπεδούχων μετά από εκτέλεση κόρνερ και έβαλε σε θέση οδηγού τη Χάντερσφιλντ, μπροστά σε ένα παγωμένο «City Ground». Οι 27 χιλιάδες οπαδοί όμως, που βρέθηκαν στις κερκίδες το βράδυ της Δευτέρας (7/3) έδωσαν ώθηση στο σύλλογο του Μαρινάκη, ο οποίος σταδιακά ανέβηκε και κατάφερε να ισοφαρίσει στο 29΄με διαγώνιο σουτ του Σάριτζ μέσα από την περιοχή! Οκτώ λεπτά αργότερα, μάλιστα, οι Reds κατάφεραν να φέρουν τα πάνω - κάτω.

Έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Γκάρνερ, ο Γιέιτς νίκησε άπαντες στον αέρα και ανέτρεψε τα δεδομένα για τους γηπεδούχους που κατάφεραν να μπουν σε θέση οδηγού πριν καν συμπληρωθεί το ημίχρονο. Η Φόρεστ είχε το προβάδισμα που ήθελε, είδε τον Χόρβαθ να επεμβαίνει όποτε χρειάστηκε στο δεύτερο μέρος, ενώ προς το φινάλε έχασε δυο ανεπανάληπτες ευκαιρίες για να σφραγίσει την υπόθεση πρόκριση, γράφοντας το 3-1. Παρόλα αυτά, το σκορ δεν έμελλε να αλλάξει ποτέ, με την Φόρεστ να πανηγυρίζει τελικά την πρόκριση στα προημιτελικά του FA Cup έπειτα από 26 χρόνια, εκεί όπου πλέον την περιμένει η Λίβερπουλ του Κώστα Τσιμίκα.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FA CUP Τελευταία Νέα