Λούτον - Τσέλσι 2-3: Ζορίστηκε, το γύρισε και προκρίθηκε!

Λούτον - Τσέλσι 2-3: Ζορίστηκε, το γύρισε και προκρίθηκε!

Newsroom
Λούτον - Τσέλσι 2-3: Ζορίστηκε, το γύρισε και προκρίθηκε!

bet365

Λίγο μετά την επισημοποίηση της αποχώρησης του Αμπράμοβιτς, η Τσέλσι ζορίστηκε, αλλά πέρασε το εμπόδιο της Λούτον (3-2) και βρέθηκε στα προημιτελικά του Κυπέλλου.

Τρεις μέρες μετά την απώλεια του League Cup, η Τσέλσι ζορίστηκε στο κύπελλο, αλλά στο τέλος πέρασε το εμπόδιο της Λούτον (3-2) και προκρίθηκε στα προημιτελικά. Στη σκιά της αποχώρησης του Αμπράμοβιτς, οι Μπλε μπήκαν μουδιασμένοι απέναντι στην ομάδα της Τσάμπιονσιπ (6η θέση), βρέθηκαν πίσω στο σκορ, αλλά έκαναν την ολική ανατροπή.

Μόλις στο 2ο λεπτό οι γηπεδούχοι με κεφαλιά του Μπερκ έπειτα από εκτέλεση κόρνερ άνοιξαν το σκορ. Η Τσέλσι πίεσε έντονα και στο 27' έφερε το ματς στα ίσα με σκόρερ τον Σαούλ. Στη συνέχεια, ο σκόρερ των Μπλε και ο Λουκάκου έχασαν μεγάλες ευκαιρίες να σκοράρουν, αλλά ο Ιστεντ (πήρε τη θέση του Στιρ) ήταν σε εξαιρετική κατάσταση.

Αντίθετα, η Λούτον έκανε τη ζημιά στο 40', με τον Κόρνικ να πετυχαίνει το 2-1. Οι Λονδρέζοι ανέβασαν ρυθμό στην επανάληψη, όμως οι γηπεδούχοι ήταν εξαιρετικοί στο ανασταλτικό κομμάτι. Ολα αυτά μέχρι το 67', όταν ο Βέρνερ κατάφερε με ψύχραιμο πλασέ να ισοφαρίσει. Στο 78' ήρθε η ανατροπή, με τον Βέρνερ να μοιράζει και τον Λουκάκου να διαμορφώνει το 3-2.

 

FA CUP Τελευταία Νέα