Νότιγχαμ - Λέστερ 4-1: «Υπερηχητική» Φόρεστ απέκλεισε την κάτοχο και προκρίθηκε στους «16» του FA Cup (vid)

Νότιγχαμ - Λέστερ 4-1: «Υπερηχητική» Φόρεστ απέκλεισε την κάτοχο και προκρίθηκε στους «16» του FA Cup (vid)

bet365

«Διαστημική» Νότιγχαμ Φόρεστ στους «16» του Κυπέλλου Αγγλίας! Η ομάδα του Βαγγέλη Μαρινάκη διέλυση την κάτοχο του τίτλου, Λέστερ με 4-1 και πήρε πανηγυρική πρόκριση, δίνοντας ραντεβού με τη Χάντερσφιλντ!

Έβγαλε νοκ-άουτ την πολυνίκη, Άρσεναλ και τώρα απέκλεισε και την ενεργή τροπαιούχο. Η Νότιγχαμ Φόρεστ συνέχισε την προέλασή της στο φετινό Κύπελλο Αγγλίας, πετυχαίνοντας μία από τις μεγαλύτερες νίκες των τελευταίων ετών απέναντι στην κάτοχο του τίτλου, Λέστερ (4-1)!



Η ομάδα του Βαγγέλη Μαρινάκη προκρίθηκε στους «16» χαρίζοντας στο «City Ground» μια ανεπανάληπτη παράσταση που κρίθηκε εν πολλοίς από το πρώτο μέρος. Μέσα σε 82 δευτερόλεπτα, η Φόρεστ «πάγωσε» δύο φορές τις Αλεπούδες με τα γκολ των Τσίνκερναγκελ και Τζόνσον και στο 32' ο Γουόραλ έριξε τρίτο «χαστούκι» στο σύνολο του Μπρένταν Ρότζερς, ολοκληρώνοντας εμφατικά το σούπερ δεκάλεπτο (22-32'΄). Γροθιές... χωρίς εισαγωγικά, πάντως, έριξε αντίθετα ένας οπαδός σε παίκτες της Νότιγχαμ, πριν απομακρυνθεί καθυστερημένα από τους φρουρούς του γηπέδου.


Η Λέστερ κατάφερε να ξυπνήσει μερικώς από τον «λήθαργο» μειώνοντας με τον Ιεανάτσο στο 40', όμως, το απόγευμα ανήκε στη Νότιγχαμ. Και ο Σπενς έβαλε τη σφραγίδα του στον θρίαμβο, τελειώνοντας τη φάση μετά από υπέροχη εναλλαγή πασών από τρεις παίκτες για το τελικό 4-1! Έτσι, η Φόρεστ προκρίθηκε στους «16» όπου θα αντιμετωπίσει τη σαφώς πιο «βατή» Χάντερσφιλντ και μάλιστα εντός έδρας, με στόχο να προκριθεί για πρώτη φορά στα προημιτελικά του Κυπέλλου μετά από 26 ολόκληρα χρόνια!

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FA CUP Τελευταία Νέα