Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Μίντλεσμπρο: Κατάθεση στεφάνων στη μνήμη των θυμάτων της τραγωδίας του Μονάχου

Newsroom
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Μίντλεσμπρο: Κατάθεση στεφάνων στη μνήμη των θυμάτων της τραγωδίας του Μονάχου

bet365

Κατάθεση στεφανιών στο «Ολντ Τράφορντ» λίγο πριν από τη σέντρα του Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Μίντλεσμπρο στη μνήμη των θυμάτων της αεροπορικής τραγωδίας του Μονάχου το 1958 που ξεκλήρισε την αποστολή των Κόκκινων Διάβολων.

Στις 6 Φεβρουαρίου του 1958 ο χρόνος «πάγωσε». Το αεροπλάνο που μετέφερε την αποστολή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ συνετρίβη κατά την απογείωσή του από αεροδρόμιου του Μονάχου, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους 23 από τους επιβαίνοντες. Μια γενιά Κόκκινων Διάβολων ξεκληρίστηκε εν ριπή οφθαλμού και η ιστορία τους χαράχθηκε ανεξίτηλα στη μνήμη της ποδοσφαιρικής οικουμένης.

Δυο μέρες πριν από την συμπλήρωση 64 χρόνων από τη στιγμή του αεροπορικού ατυχήματος, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Μίντλεσμπρο τίμησαν τα θύματα της τραγωδίας. Κατά την είσοδο των ομάδων στον αγωνιστικό χώρο για την μεταξύ τους αναμέτρηση στο πλαίσιο των «32» του FA Cup, οι δυο τεχνικοί, Ράνγκικ και Γουάιλντερ προπορεύθηκαν και κατέθεσαν στεφάνια στη μνήμη όσων έχασαν τη ζωή τους κατά την συντριβή του αεροπλάνου.

 

FA CUP Τελευταία Νέα