Νότιγχαμ - Άρσεναλ 1-0: Η ομάδα του Μαρινάκη απέκλεισε τους Κανονιέρηδες! (vid)

Νότιγχαμ - Άρσεναλ 1-0: Η ομάδα του Μαρινάκη απέκλεισε τους Κανονιέρηδες! (vid)

bet365

«Μπαμ» από τη Νότιγχαμ Φόρεστ του Βαγγέλη Μαρινάκη, η οποία πέταξε εκτός Κυπέλλου την Άρσεναλ του Μίκελ Αρτέτα (1-0) και προκρίθηκε στους «32» της διοργάνωσης!

Η έκπληξη της βραδιάς στο FA Cup ανήκε στη Νότιγχαμ Φόρεστ! Απέναντι στην 4η της Premier League, την κυπελλούχο του 2020, Άρσεναλ, η ομάδα του Βαγγέλη Μαρινάκη στάθηκε ίση προς ίση και με όπλο την έδρα της πέταξε εκτός διοργάνωσης τους Κανονιέρηδες από τον τρίτο γύρο, όπως είχε κάνει και το 2018 και πάλι στο «City Ground» (η μοναδική που την έχει αποκλείσει τόσο νωρίς από το 1996)!

Μεγάλος πρωταγωνιστής ο συνήθης ύποπτος τη φετινή σεζόν και «χρυσή» αλλαγή του Κούπερ, Λιούις Γκράμπαν, ο οποίος «κάρφωσε» τη μπάλα στα δίχτυα με τελείωμα μίας επαφής από τη σέντρα του Γιέιτς στο 86' και άνοιξε τον δρόμο για τη μεγαλειώδη πρόκριση.

Το σύνολο του Μίκελ Αρτέτα έπαιξε μα αρκετές αλλαγές στο αρχικό της σχήμα, αλλά και τους Σάκα, Έντεγκααρντ, Μαρτινέλι βασικούς και τελείωσε το ματς χωρίς τελική εντός εστίας. Μοιραία, δεν μπόρεσε να ισοφαρίσει στο φινάλε και να στείλει το ματς στην παράταση κι έτσι η Φόρεστ θα αντιμετωπίσει τη Λέστερ στον τέταρτο γύρο των «32».

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FA CUP Τελευταία Νέα