Έκπληξη στο FA Cup, η Κέιμπριτζ της τρίτης κατηγορίας απέκλεισε τη Νιούκαστλ των Σαουδαράβων!

Νίκος Κικίδης
Έκπληξη στο FA Cup, η Κέιμπριτζ της τρίτης κατηγορίας απέκλεισε τη Νιούκαστλ των Σαουδαράβων!

bet365

Απίθανη εξέλιξη στο FA Cup, με την Κέιμπριτζ της τρίτης κατηγορίας να επικρατεί 1-0 της Νιούκαστλ μέσα στο «St. James Park» και να την αφήνει εκτός συνέχειας από τον τρίτο μόλις γύρο!

Τα λεφτά τελικά δεν φέρνουν την ευτυχία! Τουλάχιστον όχι άμεσα... Και καλύτερο παράδειγμα για αυτό αποτελεί η Νιούκαστλ που εκτός από τη μάχη που δίνει για να παραμείνει στην Premier League, πλέον μετράει βαθιές πληγές και στον θεσμό του FA Cup.

Λίγοι άλλωστε θα πόνταραν στον αποκλεισμό των πάμπλουτων Magpies από την ταπεινή Κέιμπριτζ της τρίτης κατηγορίας. Το αγγλικό ποδόσφαιρο ωστόσο είναι γεμάτο εκπλήξεις και παραμύθια, όπως εκείνο που έγραψε ο σύλλογος της ανατολικής Αγγλίας!

Χάρη στο γκολ που σημείωσε ο Άιρονσαιντ στο 57΄της αναμέτρησης οι φιλοξενούμενοι απέδρασαν με ιστορικό «διπλό» από το «St. James Park» (1-0) και άφησαν τη Νιούκαστλ του πανίσχυρου PIF εκτός διοργάνωσης από τον τρίτο μόλις γύρο!

Το τελικό σφύριγμα σήμανε τους έξαλλους πανηγυρισμούς των παικτών της άσημης Κέιμπριτζ, η οποία παράλληλα υπέγραψε με τον χειρότερο δυνατό τρόπο το ντεμπούτο της συμβολικής, πρώτης μεταγραφής των Σαουδαράβων, Κίεραν Τρίπιερ.

Πρόκριση με «τεσσάρα» η Λέστερ, θύμα έκπληξης η Μπέρνλι

Την ίδια ώρα η Λέστερ δεν είχε κανένα απολύτως πρόβλημα να διασύρει 4-1 της Γουότφορντ στη μάχη της... πρώτης κατηγορίας και να κλείσει ένα εισιτήριο για τους «32» της διοργάνωσης. Το σκορ για τις Αλεπούδες άνοιξε ο Τίμεμανς στο 7΄με τον Μάντισον να διπλασιάζει τα τέρματα λίγη ώρα αργότερα (25΄). Το γκολ του Πέδρο (27΄) φάνηκε προσωρινά να βάζει εκ νέου τις Σφήκες στο παιχνίδι της πρόκρισης, όμως οι Μπαρνς (54΄) και Ολμπράιτον (85΄) έβαλαν τέλος στη σεμνή τελετή. Στην επόμενη φάση προκρίθηκαν με τη σειρά τους Κρίσταλ Πάλας και Μπράιτον, ενώ εκτός συνέχειας έμεινε η Μπέρνλι μετά την ήττα 2-1 από την Χάντερσφιλντ.

 

FA CUP Τελευταία Νέα