Σουίντον - Μάντσεστερ Σίτι 1-4: Άνετη κι ωραία στον τέταρτο γύρο του FA Cup (vid)

Σουίντον - Μάντσεστερ Σίτι 1-4: Άνετη κι ωραία στον τέταρτο γύρο του FA Cup (vid)

Νίκος Κικίδης
Σουίντον - Μάντσεστερ Σίτι 1-4: Άνετη κι ωραία στον τέταρτο γύρο του FA Cup (vid)

bet365

Η Μάντσεστερ Σίτι δεν δυσκολεύτηκε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Σουίντον και με μια άνετη επικράτηση... τεσσάρων αστέρων (4-1) πήρε το εισιτήριο για τον τέταρτο γύρο του FA Cup.

Τι κι αν απέναντί του είχε την Σουίντον της τέταρτης κατηγορίας; Ο Πεπ Γκουαρδιόλα έχει στόχο για ακόμα μια χρονιά να κυνηγήσει όλους τους τίτλους στην Αγγλία και προκειμένου να το πετύχει οφείλει να αποφύγει τις... εκπλήξεις. Και για αυτόν ακριβώς τον λόγο ο Καταλανός, ο οποίος έλειπε από τον πάγκο λόγω κορονοϊού, παράταξε την Μάντσεστερ Σίτι με 8/11 βασικούς που από την πλευρά τους απλοποίησαν κατά πολύ το έργο, κερνώντας... «τεσσάρα» (4-1) την αντίπαλο τους για να πάρουν το εισιτήριο για τον τέταρτο γύρο του FA Cup.

Το... τρένο μάλιστα του Μάντσεστερ δεν άργησε να μπει στις ράγες, αφού μόλις στο 14΄ο Μπερνάντο Σίλβα έδωσε το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους, με τον Γκαμπριέλ Ζεσούς (28΄) λίγο αργότερα να διαμορφώνει το σκορ ημιχρόνου. Στο 59΄ο Γκουντογκάν έγραψε με τη σειρά του το δικό του όνομα στον πίνακα των σκόρερς χάρη σε φοβερή εκτέλεση φάουλ, ενώ τρία λεπτά αργότερα ο Ζεσούς δεν κατάφερε να ανεβάσει ακόμα πιο ψηλά τον δείκτη του σκορ από το σημείο του πέναλτι.

Κι αφού ο Βραζιλιάνος απέτυχε, η Σουίντον βρήκε τη δική της ευκαιρία να σκοράρει γκολ - παράσημο με τον ΜαΚίρντι (78΄) εν αναμονή του διαφαινόμενου αποκλεισμού. Τον χορό των γκολ έκλεισε ο Πάλμερ στο 82΄με τους Πολίτες να παίρνουν «σβηστά» τη νίκη και να κλείνουν μια θέση στους «32» της διοργάνωσης.

Μάντσεστερ Σίτι: Στέφεν, Γουόκερ, Ντίας, Ακέ (86΄Εμπέτε), Κανσέλο, Ρόδρι, Γκουντογκάν (83΄Λάβια), Ντε Μπρόινε (67΄ΜακΆτι), Πάλμερ (86΄Καίκι), Μπερνάντο Σίλβα, Γκαμπριέλ Ζεσούς

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FA CUP Τελευταία Νέα