Λίβερπουλ - Μάντσεστερ Σίτι: Τα highlights από τη νίκη των Reds (vid)

Newsroom
Λίβερπουλ - Μάντσεστερ Σίτι: Τα highlights από τη νίκη των Reds (vid)

bet365

Η Λίβερπουλ στέφθηκε νικήτρια στο Community Shield, αφού με πρωταγωνιστές τους Σαλάχ - Νούνιες επικράτησε 3-1 και κατέκτησε την κούπα απέναντι στη Μάντσεστερ Σίτι. Δείτε τα highlights της αναμέτρησης.

Η πρώτη κούπα στην Αγγλία βάφτηκε Κόκκινη! Η Λίβερπουλ πήρε μια μίνι... εκδίκηση από τη Μάντσεστερ Σίτι για το χαμένο πρωτάθλημα της περσινής περιόδου και με τους Σαλάχ - Νούνιες σε μεγάλα κέφια επικράτησε 3-1 στο Community Shield για να κατακτήσει το τρόπαιο.

Ένας τίτλος που... ολοκλήρωσε τη συλλογή του Γιούργκεν Κλοπ, ο οποίος πλέον έχει κατακτήσει όλες τις διοργανώσεις που μπορεί να συμμετέχει ένα αγγλικό κλαμπ.

Από την πλευρά της, η Λίβερπουλ μέτρησε το Community Shield υπ΄αριθμόν 16 στην ιστορία της και ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο τη φετινή περίοδο: με νίκη και κούπα δηλαδή απέναντι στη μεγάλη της αντίπαλο!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FA COMMUNITY SHIELD Τελευταία Νέα