Ποστέκογλου: Συμφώνησε με Σέλτικ, απομένει το «ναι» της Γιοκοχάμα

Ποστέκογλου: Συμφώνησε με Σέλτικ, απομένει το «ναι» της Γιοκοχάμα

Ποστέκογλου: Συμφώνησε με Σέλτικ, απομένει το «ναι» της Γιοκοχάμα

bet365

Ο Άγγελος Ποστέκογλου έδωσε τα χέρια με τη διοίκηση της Σέλτικ και το μόνο που απομένει για ν' αναλάβει την τεχνική ηγεσίας της ομάδας του Βασίλη Μπάρκα, είναι να μείνει ελεύθερος από τη Γιοκοχάμα Μαρίνος.

Από τη στιγμή που «ναυάγησαν» οι διαπραγματεύσεις με τον Έντι Χάου, ο Άγγελος Ποστέκογλου βρέθηκε αυτόματα στην pole position για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Σέλτικ.

Ο 55χρονος ομογενής προπονητής όπως μεταδίδει ο βρετανικός Τύπος έδωσε τα χέρια με τη διοίκηση της ομάδας από τη Γλασκώβη, στην οποία αγωνίζεται ο Βασίλης Μπάρκας. Το μόνο που απομένει είναι να βρεθεί η «χρυσή τομή» για την αποχώρησή του από τη Γιοκοχάμα Μαρίνος, καθώς δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2022 με την ομάδα της Ιαπωνίας.

Ο Ποστέκογλου γεννήθηκε στην Αθήνα και μετανάστευσε με τους γονείς του στην Αυστραλία. Εργάστηκε στις Σάουθ Μέλμπουρν, Μπρισμπέιν Ρόουρ και Μέλμπουρν Βίκτορι, διατέλεσε ομοσπονδιακός προπονητής σε όλες τις εθνικές ομάδες της Αυστραλίας (Κ17, Κ20 και Ανδρών). Το πέρασμά του από την Ελλάδα βραχύ. Κάθισε μόνο για δύο ματς στον πάγκο της Παναχαϊκής.

Το 2018 πήγε στην Ιαπωνία, καθώς αποδέχθηκε την πρόταση της Γιοκοχάμα Μαρίνος. Έχει κατακτήσει τρία πρωταθλήματα Αυστραλίας, ένα πρωτάθλημα Ιαπωνίας, ενώ με τους socceroos το Asian Cup του 2015.

 

Τελευταία Νέα