Σέλτικ: Φαβορί για προπονητής του Μπάρκα ο Ποστέκογλου

Σέλτικ: Φαβορί για προπονητής του Μπάρκα ο Ποστέκογλου

Σέλτικ: Φαβορί για προπονητής του Μπάρκα ο Ποστέκογλου

bet365

Ο 55χρονος ομογενής Άγγελος Ποστέκογλου είναι σύμφωνα με τον Scotsman το φαβορί για ν' αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Σέλτικ, στη οποία αγωνίζεται ο Βασίλης Μπάρκας, μετά το «ναυάγιο» με τον Έντι Χάου.

Οι διαπραγματεύσεις της Σέλτικ με τον Έντι Χάου οδηγήθηκαν σε «ναυάγιο» και η ομάδα της Γλασκώβης, στην οποία αγωνίζεται ο Βασίλης Μπάρκας, κινείται σύμφωνα με τον Scotsman για τον Άγγελο Ποστέκογλου.

Ο 55χρονος ομογενής προπονητής, μάλιστα, θεωρείται το φαβορί για να διαδεχθεί τον Νιλ Λένον. Είναι η πρώτη επιλογή της Σέλτικ, μπροστά από τους Στιβ Κλαρκ, Λουσιάν Φαβρ, Τζακ Ρος και Ρόι Κιν.

Ο Ποστέκογλου γεννήθηκε στην Αθήνα και μετανάστευσε με τους γονείς του στην Αυστραλία. Εργάστηκε στις Σάουθ Μέλμπουρν, Μπρισμπέιν Ρόουρ και Μέλμπουρν Βίκτορι, διατέλεσε ομοσπονδιακός προπονητής σε όλες τις εθνικές ομάδες της Αυστραλίας (Κ17, Κ20 και Ανδρών). Το πέρασμά του από την Ελλάδα βραχύ. Κάθισε μόνο για δύο ματς στον πάγκο της Παναχαϊκής.

Το 2018 πήγε στην Ιαπωνία, καθώς αποδέχθηκε την πρόταση της Γιοκοχάμα Μαρίνος, με την οποία έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2022. Έχει κατακτήσει τρία πρωταθλήματα Αυστραλίας, ένα πρωτάθλημα Ιαπωνίας, ενώ με τους socceroos το Asian Cup του 2015.

Διαβάστε επίσης:

Γιουβέντους: Με πανέξυπνο υπονοούμενο ανακοινώνει Αλέγκρι! (pic)

Αλέγκρι: Επέστρεψε κι επίσημα στη Γιουβέντους!

 

Τελευταία Νέα