Μπενφίκα - Σπόρτινγκ 4-3: Οι «αετοί» έσπασαν το αήττητο των πρωταθλητών (vid)

Μπενφίκα - Σπόρτινγκ 4-3: Οι «αετοί» έσπασαν το αήττητο των πρωταθλητών (vid)

bet365

Η Μπενφίκα νίκησε σε ένα απίθανο ντέρμπι 4-3 τη Σπόρτινγκ και έβαλε τέλος στο αήττητο όνειρο των πρωταθλητών «λιονταριών».

Το πρώτο της πρωτάθλημα μετά από 19 χρόνια αναμονής το κατέκτησε πριν από λίγες μέρες. Το αήττητο, ωστόσο, το έχασε το βράδυ του Σαββάτου (15/5). Η Σπόρτινγκ γνώρισε την ήττα (4-3) σε ένα απίθανο ντέρμπι με την Μπενφίκα στο «Εστάδιο ντα Λουζ» για την προτελευταία (33η) αγωνιστική της Primeira League και αυτή ήταν η πρώτη της στην τρέχουσα σεζόν του πορτογαλικού πρωταθλήματος.

Ο Σεφέροβιτς άνοιξε το σκορ στο 12ο λεπτό για τους «αετούς», ενώ ο Πίζι διεύρυνε στο 29ο το προβάδισμα σε 2-0 και ο Λούκας Βερίσιμο στο 37ο έκανε το 3-0. Ο Πέδρο Γκονσάλβες μείωσε σε 3-1 στο 45+1', ενώ το δεύτερο γκολ του Σεφέροβιτς με πέναλτι στο 49' έκανε το 4-1. Η Σπόρτινγκ το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει στο 62' με τον Νούνο Σάντος και να διαμορφώσει το τελικό σκορ (4-3) με την εκτέλεση πέναλτι του Πέδρο Γκονσάλβες στο 77ο.

Δύο γκολ ο Σεφέροβιτς, δύο ο Πέδρο Γκονσάλβες. Είκοσι συνολικά έκαστος, φιγουράρουν στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ της Primeira Liga.

 

Τελευταία Νέα