Η καρδούλα του Ριμπερί στο gazzetta.gr (pic & vid)

Η καρδούλα του Ριμπερί στο gazzetta.gr (pic & vid)

Η καρδούλα του Ριμπερί στο gazzetta.gr (pic & vid)

bet365

Ο Φρανκ Ριμπερί, σε πρόσφατη δήλωσή του αποθέωσε του τον άλλοτε συμπαίκτη του, Άριεν Ρόμπεν, το gazzetta.gr δημοσίευσε στο Instagram μια φωτογραφία των δύο και ο Γάλλος αστέρας της Φιορεντίνα την σχολίασε με μία καρδούλα.
Καθημερινά Novi Specials στοιχήματα & σούπερ ενισχυμένες αποδόσεις! (21+)

Ο Φρανκ Ριμπερί δεν ξέχασε τον πολύ καλό του φίλο και άλλοτε συμπαίκτη του, Άριεν Ρόμπεν και σε πρόσφατες δηλώσεις του τον αποθέωσε λέγοντας:

«Όλα όσα κερδίσαμε μαζί είναι απίστευτα. Ο κόσμος μας αποκαλεί "Robbery", το λατρεύω. Δεν θα ξεχάσουν ποτέ όσα καταφέραμε μαζί. Θα το θυμάμαι για όλη μου την ζωή», ήταν τα λόγια του 38χρονου Γάλλου αστέρα, της Φιορεντίνα.

Οι συγκεκριμένες δηλώσεις, φιλοξενήθηκαν και στην σελίδα του gazzetta.gr στο Instagram. με αποτέλεσμα να αυτό να πέσει και στην αντίληψη του Φρανκ Ριμπερί, ο οποίος αφού πρώτα πάτησε like στη φωτογραφία, στη συνέχεια σχολίασε με μια καρδούλα.

Ένας από τους κορυφαίους Γάλλους ποδοσφαιριστές της γενιάς του, ένας παίκτης που άφησε το δικό του αποτύπωμα τόσο με το ταλέντο του όσο και με τον σκληρό του χαρακτήρα, ήταν ο Φρανκ Ριμπερί.

Δώδεκα συναπτά έτη στην Βαυαρική πόλη, ο 38χρονος πλέον Ριμπερί έζησε περισσότερο από την μισή ποδοσφαιρική ζωή του με την φανέλα της Μπάγερν. Αυτόματα οι δεσμοί που διατηρεί με τον σύλλογο και τους οπαδούς της ομάδας μοιάζουν αρκετά ισχυροί. Κατά την παρουσία του με την φανέλα των Βαυαρών, κατέγραψε συνολικά 124 τέρματα και 182 ασίστ. Συνολικά πανηγύρισε 22 τρόπαια (1 Champions League, 9 τίτλους Bundesliga, 5 Κύπελλα, 1 Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων κι ένα Super Cup Γερμανίας).

Φυσικά, κανείς δεν πρόκειται να ξεχάσει και τον Άριεν Ρόμπεν, ο οποίος μαζί με τον Φρανκ Ριμπερί αποτέλεσαν το «θανάσιμο» δίδυμο στη Μπάγερν. Ο Ολλανδός μεσοεπιθετικός, ο οποίος στα 37 του πλέον αγωνίζεται με τη φανέλα της Γκρόνιγκεν, ουσιαστικά… ανέστησε την καριέρα του, στους Βαυαρούς μετά το αποτυχημένο πέρασμά του, από τη Ρεάλ Μαδρίτης, γράφοντας ιστορία με την ομάδα του Μονάχου.

Με τη φανέλα της Μπάγερν κατέγραψε 305 συμμετοχές, έχοντας σκοράρει 143 φορές και μοιράζοντας 101 ασίστ. Κατέκτησε 1 Champions League (2013), 1 Σούπερ Καπ Ευρώπης (2013), 1 Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων (2014), 7 πρωταθλήματα Γερμανίας, 4 Κύπελλα Γερμανίας, 5 Σούπερ Καπ Γερμανίας, ενώ το 2010 ανακηρύχθηκε ποδοσφαιριστής της χρονιάς στη Γερμανία!

 

Τελευταία Νέα