Το Goal.com για Ολυμπιακό και πρωταθλητές στις κορυφαίες Λίγκες: «Ποιος μπορεί να τον ξεπεράσει;» (pic)

Gazzetta team
Το Goal.com για Ολυμπιακό και πρωταθλητές στις κορυφαίες Λίγκες: «Ποιος μπορεί να τον ξεπεράσει;» (pic)

bet365

Η διεθνής ιστοσελίδα «Goal» παρέθεσε το Top-3 των ομάδων με τα περισσότερα πρωταθλήματα από 10 ευρωπαϊκές χώρες, ανάμεσά τους και η Ελλάδα, θέτοντας στο κοινό το ερώτημα για το ποιος μπορεί να ματσάρει τη Νο1 επίδοση που είναι οι 46 κούπες του Ολυμπιακού.

H Κυριακή του Πάσχα (2/5) αποδείχθηκε καθοριστική για να μάθουμε τους πρώτους επίσημους πρωταθλητές στις κορυφαίες Λίγκες της Ευρώπης. Η Ίντερ επέστρεψε στον ιταλικό θρόνο μετά από 11 χρόνια, ο Άγιαξ πρόσθεσε το 35ο πρωτάθλημα της ιστορίας του και η Ζενίτ το 8ο στη Ρωσία. Έτσι, η ισπανική έκδοση της ιστοσελίδας «Goal», δημιούργησε ένα γράφημα με τους Top-3 πρωταθλητές από 10 ευρωπαϊκές χώρες, όπου πέραν των δυνάμεων του Top-5 (Premier League, La Liga, Bundesliga, Serie A, Ligue 1), συμπεριλήφθηκε και η Ελλάδα.

Από τις χώρες που επιλέχθηκαν, λοιπόν, η ομάδα με τις περισσότερες εγχώριες κούπες είναι ο Ολυμπιακός, των 46 κατακτήσεων. Και μπορεί ο αριθμός να μην αποτελεί πανευρωπαϊκό ρεκόρ (η Ρέιντζερς έχει 55 πρωταθλήματα Σκωτίας), αλλά είναι αρκετά υψηλός για να θέσει τον πήχη ως προς τις υπόλοιπες ομάδες, με το συγκεκριμένο tweet να γράφει:

«Ποιος μπορεί να ξεπεράσει τον Ολυμπιακό;»

Η Μπενφίκα (37), η Γιουβέντους (36), ο Άγιαξ (35) και η Ρεάλ Μαδρίτης (34) είναι κατά σειρά οι ομάδες που πλησιάζουν τον απολογισμό των Ερυθρόλευκων.

 

Τελευταία Νέα