Πανέμορφο το πρώτο γκολ του Παναγιώτη Βλαχοδήμου με την Ντινάμο Δρέσδης (vid)

Gazzetta team
Πανέμορφο το πρώτο γκολ του Παναγιώτη Βλαχοδήμου με την Ντινάμο Δρέσδης (vid)

bet365

Ο Παναγιώτης Βλαχοδήμος άνοιξε το σκορ με πανέμορφο γκολ (το πρώτο του στη σεζόν) μετά από εξαιρετική συνεργασία για την Ντιναμό Δρέσδης στην εκτός έδρας νίκη (0-2) επί της Έρντινγκεν.

Η Έρντινγκεν υποδέχτηκε το μεσημέρι του Μεγάλου Σαββάτου (1/5) την Ντιναμό Δρέσδης για την 33η αγωνιστική της τρίτης κατηγορίας του γερμανικού πρωταθλήματος και οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με τον Παναγιώτη Βλαχοδήμο.

Ο 28χρονος πρώην εξτρέμ των Στουτγκάρδης, Ξάνθης, Ολυμπιακού, Άουγκσμπουργκ, Πλατανιά, Εργοτέλη, Νιμ, Παναθηναϊκού και Σόνενχοφ, συνεργάστηκε ωραία με τον Φίλιπ Χόζινερ και με ωραίο τελείωμα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα στο 45ο λεπτό. Αυτό ήταν το πρώτο του γκολ στη σεζόν, ενώ η ομάδα από τη Δρέσδη πανηγύρισε τη νίκη και παλεύει για την (είτε απευθείας, είτε μέσω μπαράζ) άνοδο στη δεύτερη κατηγορία:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα