Αϊντχόφεν: Πάνω από 4.000 οπαδοί στις εξέδρες και «έκρηξη» στο 1-0 (pic & vid)

Αϊντχόφεν: Πάνω από 4.000 οπαδοί στις εξέδρες και «έκρηξη» στο 1-0 (pic & vid)

Gazzetta team
Αϊντχόφεν: Πάνω από 4.000 οπαδοί στις εξέδρες και «έκρηξη» στο 1-0 (pic & vid)

bet365

Η επιστροφή των φιλάθλων στην Eredivisie είναι γεγονός και οι 4.000 φίλοι της Αϊντχόφεν είδαν από κοντά την ομάδα τους να νικά τη Χρόνινχεν (1-0) επτά μήνες μετά, με το γήπεδο να παίρνει «φωτιά» στο καθοριστικό γκολ!

Το ημερολόγιο έδειχνε 19 Σεπτεμβρίου και η Αϊντχόφεν υποδεχόταν την Έμεν, στο πρώτο ματς πρωταθλήματος στη σεζόν στο «Philips Stadion». Έκτοτε, χρειάστηκε να περάσουν επτά ολόκληροι μήνες για να επιστρέψει το κοινό της PSV στο «σπίτι» του, αλλά πλέον, είναι γεγονός. Οι οπαδοί επέστρεψαν στα γήπεδα της Ολλανδίας αυτό το Σαββατοκύριακο σε δοκιμαστικό επίπεδο, με προαπαιτούμενο αρνητικό τεστ κορονοϊού εντός 48 ωρών πριν από την αναμέτρηση και πάνω από 4.000 οπαδοί βρέθηκαν στο πλευρό της Αϊντχόφεν και απόλαυσαν τη νίκη της με 1-0 κόντρα στη Χρόνινχεν.

Σε ένα ματς που το VAR ακύρωσε τρία γκολ (!) τους, οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να βρουν το τέρμα της νίκης μέσω… on-field review. Μέσα σε κλίμα προσμονής στην εξέδρα, ο ρέφερι υπέδειξε την άσπρη βούλα αφού εξέτασε το μόνιτορ και οι πανηγυρισμοί έπεσαν… βροχή. Το αποκορύφωμα, όμως, σημειώθηκε όταν ο Έραν Ζάχαβι ευστόχησε στην εκτέλεση κι έσπευσε να πανηγυρίσει «ξεσπώντας» μπροστά στους φίλους της ομάδας, οι οποίοι είδαν από κοντά τον Ισραηλινό πρώτο σκόρερ τους, αλλά και τη μεγάλη μεταγραφή τους, Μάριο Γκέτσε.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην τρέχουσα αγωνιστική, ο υψηλότερος αριθμός φιλάθλων θα είναι οι 7.500 φίλαθλοι στη «Γιόχαν Κρόιφ Αρίνα» και το ματς του Άγιαξ, ενώ όπως όλα δείχνουν η δοκιμαστική είσοδος των θεατών στα γήπεδα θα συνεχιστεί και την επόμενη αγωνιστική.

Δείτε τη στιγμή του γκολ:

 

Τελευταία Νέα