Ο Παυλίδης νίκησε τον Λάμπρου και η Βίλεμ έκανε βήμα παραμονής (vid)

Gazzetta team
Ο Παυλίδης νίκησε τον Λάμπρου και η Βίλεμ έκανε βήμα παραμονής (vid)

bet365

Ο Βαγγέλης Παυλίδης νίκησε τον Κωνσταντίνο Λάμπρου και χάρισε τη Βίλεμ την εντός έδρας νίκη (1-0) επί της Βάαλβαϊκ, που φέρνει την ομάδα του Τίλμπουργκ πιο κοντά στην παραμονή. Έντονο ελληνικό χρώμα στη μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού.

Η Βίλεμ υποδέχτηκε το βράδυ της Παρασκευής (23/4) τη Βάαλβαϊκ και πανηγύρισε τη νίκη που τόσο είχε ανάγκη. Το γκολ που χάρισε τη νίκη (1-0) στους γηπεδούχους σκόραρε ο Βαγγέλης Παυλίδης.

O 22χρονος διεθνής επιθετικός νίκησε στο 54ο λεπτό τον Κωνσταντίνο Λάμπρου και έδωσε το τρίποντο στην ομάδα του Τίλμπουργκ.

Έτσι κι αλλιώς η υπόθεση παραμονή στην Eredivisie έχει έντονο ελληνικό χρώμα. Η Βίλεμ του Παυλίδη (8 γκολ και 4 ασίστ την τρέχουσα σεζόν) βρίσκεται στην 15η θέση με 25 βαθμούς σε 31 ματς, ενώ η Βάαλβαϊκ του Κωσταντίνου Λάμπρου στον ίδιο αριθμό ματς έχει 26 βαθμούς και βρίσκεται στην 14η θέση. Αμφότερες εκτός ζώνης υποβιβασμού.

Στην 16η (οδηγεί στα μπαράζ) βρίσκεται η Φένλο των Γιώργου Γιακουμάκη, Χρήστου και Τάσου Δώνη. Φιλοξενείται το Σάββατο (24/4, 19:45) στο Ρότερνταμ από τη Σπάρτα. H Έμμεν βρίσκεται στην 17η θέση 21 βαθμούς.

 

Τελευταία Νέα