Κύπελλο Γαλλίας: Στα ημιτελικά Μονακό και Παρί (vids)

Gazzetta team
Κύπελλο Γαλλίας: Στα ημιτελικά Μονακό και Παρί (vids)

bet365

Η Μονακό έφυγε με τη νίκη (0-2) από τη Λιόν και την πρόκριση για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Γαλλίας. Μπεν Γεντέ και Φόλαντ τα γκολ των Μονεγάσκων, με 10 παίκτες από το 51' οι γκον που είχαν και τρία δοκάρια σε τρία λεπτά. Στους «4» και η Παρί, 5-0 την Ανζέ.

Μπορεί οι δυο τους να διατηρούν τις ελπίδες που έχουν για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, χώρος για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Γαλλίας υπήρχε ωστόσο μόνο για μία. Η Μονακό έφυγε με τη νίκη (0-2) από τη Λιόν, μαζί και με την πρόκριση για τους «4». Στον αγώνα που σφύριξε η Στεφανί Φραπάρ, ο Ουισάμ Μπεν Γεντέ άνοιξε το σκορ (0-1) για τους Μονεγάσκους με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 54ο λεπτό.

Λίγα δευτερόλεπτα πριν σκοράρει, ο Σιναλί Ντιομαντέ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κι άφησε τους γηπεδούχους με παίκτη λιγότερο. Το τελικό σκορ (0-2) διαμόρφωσε ο Κέβιν Φόλαντ στο 61ο λεπτό με εξαιρετικό σουτ με το δεξί.

Νωρίτερα, η Παρί συνέτριψε 5-0 την Ανζέ και δεν αντιμετώπισε πρόβλημα. Ο Ικάρντι άνοιξε το σκορ στο 9', το αυτογκόλ του Μανσό στο 23' έφερε το 2-0. Ο Νεϊμάρ στο 65' έκανε το 3-0, ο Ικάρντι με το δεύτερο γκολ του στο 68' το 4-0. Το χατ-τρικ του Αργεντινού έφερε και το τελικό 5-0.

 

Τελευταία Νέα