Πώς θα είναι FIFA 22 και PES 2022 μετά τη European Super League

Κώστας Τόπας
Πώς θα είναι FIFA 22 και PES 2022 μετά τη European Super League

bet365

Ριζικές αλλαγές αναμένονται να υπάρξουν και στα βιντεοπαιχνίδια FIFA 22 και PES 2022, μετά την ίδρυση της European Super League.

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στο χώρο του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, καθώς τα ξημερώματα της Δευτέρας (19/04) ανακοινώθηκε η ίδρυση της European Super League από 12 συλλόγους. Φυσικά η ίδρυση αυτής της κλειστής λίγκας δεν θα μπορούσε να αφήσει ανεπηρέαστα και τα ποδοσφαιρικά video games.

Τόσο το νέο FIFA (22) όσο και το νέο PES (2022) θα χρειαστεί να «κλείσουν» συμφωνία με την European Super League, προκειμένου να αποκτήσουν τα δικαιώματά και να μπορούν να χρησιμοποιήσουν το branding της, τις ομάδες της κ.ο.κ.

Βέβαια, κανείς δεν μπορεί να πει με απόλυτη σιγουριά ότι θα επιτευχθεί συμφωνία και με τις δύο πλευρές. Μπορεί να γίνει με μία εταιρεία ή ακόμα και με καμία! Υπενθυμίζεται ότι στο φετινό FIFA μερικές από τις ιταλικές ομάδες εντός του παιχνιδιού είχαν διαφορετικές ονομασίες από τις κανονικές τους. Ο λόγος για τις «Piemonte Calcio» (Γιουβέντους) και «Rome FC» (Ρόμα).

Η ίδρυση όμως της European Super League, δεν επηρεάζει μόνο τις ονομασίες καθώς θα υπάρξουν αλλαγές ακόμα και στο Manager Mode και στο Kick-Off. Κι αυτό διότι δε θα περιλαμβάνονται μαζί με τις υπόλοιπες τοπικές ομάδες του κάθε πρωταθλήματος ενώ απαραίτητη θα είναι η σχεδίαση ενός ειδικού πρωταθλήματος αποκλειστικά για αυτές και εντός των νέων FIFA και PES.

Βέβαια, EA Sports και KONAMI παρακολουθούν τις εξελίξεις και σχεδιάζουν τις επόμενες κινήσεις τους, σε περίπτωση που η κλειστή αυτή λίγκα πάρει «σάρκα και οστά».

Διαβάστε επίσης:

 

Τελευταία Νέα